Μέσι: Απών από την πρώτη συνάντηση της Μπαρτσελόνα - Δεν θα κάνει ιατρικές εξετάσεις

Μέσι: Απών από την πρώτη συνάντηση της Μπαρτσελόνα - Δεν θα κάνει ιατρικές εξετάσεις Facebook Twitter
EPA
0

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Μπαρτσελόνα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το RAC 1, ο Αργεντίνος ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι δεν θα δώσει το παρών στις αυριανές ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου, καθώς όλα δείχνουν πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. 

Η καταλανική εφημερίδα "La Vanguardia" μεταδίδει ότι η πλευρά του επιθετικού άσου θα επιλέξει και πάλι το δρόμο του burofax (ενός εργαλείου για την αποστολή επίσημων εγγράφων) για να ενημερώσει τη διοίκηση του συλλόγου. Το σχετικό έγγραφο, που στην Ισπανία έχει νομική ισχύ, θα φέρει την υπογραφή του πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την Τρίτη στο Associated Press ότι ο Αργεντινός άσσος έστειλε έγγραφο στη διοίκηση με το οποίο εκφράζεται η επιθυμία του να φύγει.

Η συζήτηση με το νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, δεν διέλυσε τις αμφιβολίες του «ψύλλου», που βρίσκεται σε σύγκρουση με τη διοίκηση του προέδρου Μπαρτομέου, ο οποίος δεν εγκατέλειψε τη θέση του μετά το διασυρμό (2-8) στο Champions League από την Μπάγερν.

Στη συνομιλία με τον Κούμαν, ο Μέσι είχε αναφέρει πως νιώθει «περισσότερο εκτός απ' ότι μέσα στην Μπαρτσελόνα», σύμφωνα με όσα διέρρευσαν. Η απόφασή του έφτασε στο σύλλογο μέσω burofax, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην Ισπανία.

Ο Μέσι σκοπεύει να κάνει χρήση της ρήτρας που του επιτρέπει να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση στο τέλος κάθε σεζόν, σε αυτήν την περίπτωση πριν από την έναρξη της περιόδου 2020-21. Η ίδια ρήτρα θα του επέτρεπε επίσης να φύγει δωρεάν, χωρίς κανένας αγοραστής να πληρώσει τα 700 εκατομμύρια της ρήτρας αποδέσμευσης.

Το πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες. Ο Μέσι θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος χωρίς η Μπαρτσελόνα να απαιτήσει οικονομικά ανταλλάγματα έως τις 31 Μαΐου, αλλά ισχυρίζεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού και η επακόλουθη παράταση της σεζόν 2019-20 έχουν επεκτείνει αυτό το όριο ως τις 31 Αυγούστου.

Που θα πάει αν μείνει ελεύθερος; Το όνομά του, τις τελευταίες εβδομάδες, είχε συσχετιστεί με μερικούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως την Ίντερ και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM