Μαρία Σάκκαρη: Υπάρχουν «βαρεμένοι» άνθρωποι στα social media - Ξέρουν μόνο να κράζουν

Μαρία Σάκκαρη: Υπάρχουν «βαρεμένοι» άνθρωποι στα social media - Ξέρουν μόνο να κράζουν Facebook Twitter
1

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Σάκκαρη απαντώντας σε ερωτήσεις για την καριέρα της, τα σχόλια στα social media αλλά και τις φήμες για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Νούμερο 23 στην παγκόσμια κατάταξη, η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη είναι εντυπωσιακά ανοδική, έχοντας κερδίσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια από τις συμμετοχές της σε διεθνή τουρνουά. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι επιφυλάσσουν επικριτικά σχόλια που, όπως λέει η ίδια, δεν την αγγίζουν: «Υπάρχουν πάρα πολλοί κακοί άνθρωποι εκεί έξω, τους οποίους θα χαρακτήριζα «βαρεμένους», γιατί κάθονται πίσω από μια οθόνη και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σχολιάζουν και να "κράζουν" αν εγώ η ο οποιοσδήποτε αθλητής μπορεί να κάνουμε μία, δύο ή τρεις ήττες και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ρομπότ». 


«Πολλές φορές, αφού χάνω, υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν πάρα πολύ αρνητικά είτε είναι για την ήττα είτε για την εμφάνισή μου στο γήπεδο. Πολλές φορές λένε ότι έχω φτάσει "ταβάνι" και δεν μπορώ να πάω πιο ψηλά. Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Στην αρχή με ενοχλούσε, αλλά πλέον δεν με νοιάζει και δεν ασχολούμαι. Εγώ ξέρω τι αξίζω και ξέρω πού μπορώ να φτάσω», λέει η 24χρονη πρωταθλήτρια, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

«Όπως κι αν είσαι, θα σχολιάσουν»

«Σίγουρα έχω ακούσει και έχω διαβάσει σχόλια για το σώμα μου, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί, και το αντίθετο να ήμουν, δηλαδή να ήμουν αγύμναστη ή σε όχι τόσο καλή φυσική κατάσταση, πάλι θα έβρισκαν κάτι να πουν, οτιδήποτε. Όλοι γενικά θα σχολιάσουν, όπως κι αν είσαι. Το πιο σημαντικό είναι να αρέσεις στον εαυτό σου και τότε αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες που την θέλουν να είχε στο παρελθόν σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεκαθαρίζει: «Δεν με ενοχλεί του τύπου "δεν μπορώ να ζήσω", αλλά κάποια στιγμή πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει (σ.σ η φημολογία), γιατί το έχουμε πει και οι δύο ότι δεν είμαστε μαζί. Και αυτό ισχύει. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον φιλικά, γιατί είμαστε συναθλητές και είμαστε οι μόνοι Έλληνες που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό».

Μαρία Σάκκαρη: Υπάρχουν «βαρεμένοι» άνθρωποι στα social media - Ξέρουν μόνο να κράζουν Facebook Twitter

«Σίγουρα λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα από άντρες ή μπορεί να με πλησιάζουν από κοντά όταν με αναγνωρίσουν, από θαυμασμό, βέβαια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με φλερτάρουν πολύ έντονα και φανερά».

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια