Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός από το Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη στο κορτ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @mariasakkari
0

Σε κακή ημέρα βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την  Μπεατρίς Χαντάντ Μάια, στην πρεμιέρα του Miami Open.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε 6-4 1-6 2-6 από την Μπεατρίζ Αντάντ Μάια, σε 1 ώρα και 57 λεπτά, και βρέθηκε πρόωρα εκτός συνέχειας στο Μαϊάμι.

Η Βραζιλιάνα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία στην επόμενη ανανέωση του ranking (3/4) θα «χάσει» μία θέση και από το Νο3, θα πέσει στο Νο4 του κόσμου.

Ο αγώνας

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη χρειάστηκε να κάνει δύο μπρέικ (στο πρώτο και στο τρίτο γκέιμ) για να πάρει προβάδισμα και να φτάσει δύσκολα και με πολύ άγχος ως το 6-4 μετά από 45 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ωστόσο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε... αγνώριστη. Έκανε πάρα πολλά αβίαστα λάθη, δεν πίεσε όσο θα έπρεπε στο σερβίς της κι έδωσε την ευκαιρία στη Μάια που ήταν εξαιρετικά σταθερή σε όλο τον αγώνα να κάνει δύο μπρέικ (στο 4ο και στο 6ο γκέιμ), φτάνοντας με άνεση στο 6-1.

Η πίεση που άρχισε να νιώθει η Σάκκαρη στο τρίτο σετ μετά το δεύτερο γκέιμ (και την προσωρινή ισοφάρισή της σε 1-1), την οδήγησαν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα η Μάια να κάνει άλλα δύο μπρέικ (1-2, 1-4) την ώρα που κρατούσε σταθερά το δικό της σερβίς. Η Σάκκαρη μείωσε σε 5-2, αλλά πλέον είχε μπροστά της ένα... βουνό για να ανέβει και η Μάια «σφράγισε» την ανωτερότητά της, κατακτώντας το 8ο γκέιμ και τον αγώνα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM