Marcelo: Αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο - Αφού τραυμάτισε σοβαρά αντίπαλο

Marcelo: Αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο - Αφού τραυμάτισε σοβαρά αντίπαλο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τον σοβαρό τραυματισμό αντιπάλου του προκάλεσε ο ποδοσφαιριστής της Fluminense, Marcelo, ο οποίος πήρε κόκκινη κάρτα και αποχώρησε, συγκλονισμένος από το γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια αγώνα του Copa Libertadores στο Μπούενος Άιρες, ο Marcelo έκανε ένα τάκλιν στον Luciano Sanchez της Argentinos Juniors, που τον άφησε να υποφέρει από τους πόνους.

Βρήκε τον Αργεντινό, με δύναμη, ψηλά στην κνήμη και εκείνος έπεσε κάτω, σφαδάζοντας από τον πόνο. 

O Marcelo πήρε κόκκινη κάρτα, λόγω της σκληρότητας του μαρκαρίσματος, και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια. 

«Σήμερα, είχα μία πολύ δύσκολη στιγμή στο γήπεδο. Δυστυχώς, τραυμάτισα έναν παίκτη. Του εύχομαι την καλύτερη δυνατή ανάρρωση. Όλη τη δύναμη του κόσμου» έγραψε, ο Βραζιλιάνος παίκτης, σε ανάρτησή του στα social media. 

Και η Fluminense έστειλε μήνυμα υποστήριξης του Sanchez. «Η Fluminense FC εκφράζει την αλληλεγγύη της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αμυντικό της Argentinos Juniors, Luciano Sanchez, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια τυχαία κίνηση στον αποψινό αγώνα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατά τις πληροφορίες, ο παίκτης έχει μακρύ δρόμο αποκατάστασης μπροστά του και μπορεί να χρειαστεί ακόμα και έναν χρόνο για να επιστρέψει στα γήπεδα. 

Η ομάδα του ευχαρίστησε την Fluminense για τη στάση της, επισημαίνοντας πως «είμαστε αντίπαλοι, όχι εχθροί». 

Με πληροφορίες από CNN/BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ