Λιούις Χάμιλτον και Τακάσι Μουρακάμι μαζί για μια νέα συλλογή ρούχων - «Ψυχεδελική, γιορτή της διαφορετικότητας»

Λιούις Χάμιλτον και Τακάσι Μουρακάμι μαζί για μια νέα συλλογή ρούχων - «Ψυχεδελική, γιορτή της διαφορετικότητας» Facebook Twitter
0

Ο Sir Λιούις Χάμιλον, γνωστός για την αγάπη του στη μόδα και τις κατά καιρούς δημιουργικές εμφανίσεις του, πάει ένα βήμα παραπέρα το πάθος του. 

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, συνεργάζεται με τον φημισμένο Ιάπωνα καλλιτέχνη, Τακάσι Μουρακάμι για τη δημιουργία της δικής του συλλογής ρούχων για την μπράντα του +44. 

H νέα συλλογή θα έχει την τολμηρή και πολύχρωμη σφραγίδα του Ιάπωνα, που εμπνέεται από τον κόσμο των άνιμε και των μάνγκα. 

Προς το παρόν, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την επερχόμενη συλλογή, αν και σύμφωνα με το Highsnobiety, είναι πιθανό να περιλαμβάνει T-shirts, φούτερ και ένα τζάκετ «με ονειρικές ανατροπές σε γραφικά εμπνευσμένα από αγώνες». 

Η ίδια πηγή ανέφερε πως το θέμα του πρότζεκτ θα εστιάζει στην ιδέα «Psychedelic Speed Demon», όπως θα την ερμηνεύει καλλιτεχνικά ο Ιάπωνας στριτ άρτιστ. Κάθε κομμάτι της συλλογής θα είναι αντιπροσωπευτικό του «κοινού πάθους» των δύο τους για τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα

«Όταν πρωτοπαρουσίασα τη μάρκα +44, ήθελα να δημιουργήσω τολμηρές, γενναίες, μεταμορφωτικές συλλογές που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν οι πιο αυθεντικές εκδοχές του εαυτού τους» ανέφερε ο πιλότος της Mercedes. 

«Δεν υπάρχει άλλος πιο κατάλληλος να με βοηθήσει να το πετύχω αυτό, από τον Μουρακάμι. Βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της κουλτούρας του δρόμου εδώ και δεκαετίες, διάσημος για τα μοναδικά του, εντελώς αναγνωρίσιμα σχέδια» πρόσθεσε ο ίδιος. 

«Ο Χάμιλτον είναι γνωστός ως μια δημιουργική δύναμη έμπνευσης με ό,τι καταπιάνεται. Και δεν αποτελεί εξαίρεση το νέο δημιουργικό του λαμπ +44. Συνεργαστήκαμε για να κάνουμε κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής αντιπροσωπευτικό του κοινού μας πάθους για το μοναδικό, το ψυχεδελικό, ως μια γιορτή για ό,τι μας κάνει διαφορετικούς» ανέφερε ο Μουρακάμι. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Αθλητισμός / Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2029, εξετάζει τη διεύρυνση των ομάδων και νέα μορφή προκριματικών αγώνων, ενισχύοντας το ενδιαφέρον πριν το τουρνουά
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM