«Καλώς όρισες Κριστιάνο»: Η Manchester United ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή του Ρονάλντο

Επίσημο: Η Manchester United ανακοίνωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
0

Η Manchester United ανακοίνωσε επισήμως την μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα. 

Ο Πορτογάλος σταρ της μπάλας, αφήνει την Juventus μετά από τρία χρόνια, αναχωρώντας από την Ιταλία για την παλιά και γνώριμη Βρετανία. «Καλώς όρισες στο σπίτι, Κριστιάνο», έγραψε η ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. 

«Η Manchester United είναι ενθουσιασμένη που επιβεβαιώνει πως η ομάδα συμφώνησε με την Juventus για την μεταφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο». 

Στις 10 Ιουλίου του 2018, ο Πορτογάλος είχε υπογράψει τετραετή σύμβαση με την Juventus, με μεταγραφή αξίας 100 εκατομμύρια ευρώ. Ήταν η υψηλότερη για έναν παίκτη άνω των 30 ετών και το υψηλότερο που είχε πληρωθεί ποτέ από ιταλικό σύλλογο. Τώρα όμως ο 35χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμφωνία δύο ετών, καθώς η United συμφώνησε να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στην ιταλική ομάδα και έως και 3 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους. 

Ο Ρονάλντο, βραβευμένος με 5 χρυσές μπάλες, έχει ως τώρα κερδίσει 30 σημαντικά τρόπαια στην καριέρα του μεταξύ των οποίων πέντε UEFA Champions League, τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, και εφτά πρωταθλήματα σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Την προηγούμενη φορά που είχε φορέσει την φανέλα της Manchester United, είχε σκοράρει 118 γκολ σε 292 παιχνίδια.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Αθλητισμός / Ισπανία: Οι παίκτες της La Liga ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τη διεξαγωγή αγώνα στη Φλόριντα

Η απόφαση της λίγκας να διεξαχθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ στις 20 Δεκεμβρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τους προπονητές των ομάδων
LIFO NEWSROOM
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η Ελλάδα γίνεται ξανά το κέντρο του κόσμου

Η Ολυμπιακή Φλόγα, το φως που δεν σβήνει ποτέ, θα ανάψει ξανά στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εννέα ημερών πριν καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια ταξιδέψει στην Ιταλία
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ