ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν αποκλείει την επιστροφή στο τένις- «Ο Τομ Μπρέιντι ξεκίνησε μια πολύ cool μόδα»

Η Σερένα Γουίλιαμς κρατά τη ρακέτα πάνω από το κεφάλι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου αποκλείστηκε από το US Open, μια στιγμή που πολλοί πίστεψαν ότι ήταν οι τίτλοι τέλους για τον θρύλο του τένις, η Σερένα Γουίλιαμς δεν απέκλεισε μια πιθανή επιστροφή της στο άθλημα. 

Σε δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η κάτοχος 23 ατομικών τίτλων σε Γκραν Σλαμ αναφέρθηκε στη «μόδα» που ξεκίνησε ο Τομ Μπρέιντι. Ο σταρ του NFL ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, αλλά λίγο αργότερα αναίρεσε την απόφασή του. 

Πριν ξεκινήσει το US Open ο θρύλος του τένις ανακοίνωσε ότι θα «εξελιχθεί μακριά από το τένις» μετά το Γκραν Σλαμ, από το οποίο την απέκλεισε στον τρίτο γύρο η Άιλα Τομλιάνοβιτς. Όταν ρωτήθηκε για πιθανή επιστροφή της στο τένις στο μέλλον, η Γουίλιαμς απάντησε «ποτέ δεν ξέρεις», σε συνέντευξη στο Good Morning America. 

«Νομίζω ότι ο Τομ Μπρέιντι ξεκίνησε μια πολύ cool τάση… με τον τρόπο που το έκανε», συμπλήρωσε. Επίσης, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στον χώρο του αθλήματος. «Νιώθω ότι το τένις μου έδωσε τόσα πολλά και πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλω να εμπλακώ στο τένις με κάποιο τρόπο στο μέλλον», δήλωσε. «Δεν ξέρω ακόμη τι εμπλοκή θα είναι αυτή, αλλά ξέρω ότι αγαπώ το άθλημα τόσο πολύ», συμπλήρωσε. 

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και στο The Tonight Show. Όταν ο Τζίμι Φάλον την ρώτησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τένις, όπως έκανε ο σταρ του NFL, η Γουίλιαμς απάντησε: «Ο Τομ Μπρέιντι ξεκίνησε μια απίστευτη μόδα. Αυτό θέλω να πω» και έβαλε τα γέλια. 

«Πιστεύω ότι η συνταξιοδότηση είναι κάτι για το οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά. Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία στην οποία σίγουρα έχω περισσότερα να δώσω και υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να κάνω. Οπότε δεν θα χαλαρώσω, υπάρχουν τόσο περισσότερα για εμένα. Πιστεύω ότι περισσότερο είναι μια εξέλιξη της Σερένα», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη. 

Η 41χρονη ασχολείται με τις επιχειρήσεις, έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα, ενώ έχει μιλήσει και για την απόκτηση δεύτερου παιδιού. «Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα για τα οποία περίμενα τόσα χρόνια και είχα τόσο πάθος για το τένις για τόσο καιρό που δεν τα έκανα ποτέ. Είναι ώρα να αρχίσω να απολαμβάνω αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ