Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης: Στις 24 Νοεμβρίου το ιστορικό κολυμβητικό γεγονός

Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης: Στις 24 Νοεμβρίου το ιστορικό κολυμβητικό γεγονός Facebook Twitter
0

Στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 16ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης που διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. 

Ο Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης διεξάγεται εδώ και 16 χρόνια και όπως αναφέρει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης η διοργάνωση είχε ξεκινήσει από μία παρέα μελών του Ομίλου για να αποτελεί σήμερα «τον πλέον ιστορικό διάπλου της Αττικής». Συγκεκριμένα, η κολυμβητική πίστα στον όρμο της Βουλιαγμένης θα έχει σηματοδοτημένες τρεις εναλλακτικές διαδρομές στα 750, 1.500 και 3.000 μέτρα, όπου θα βρίσκεται μεγάλη ομάδα έμπειρων ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν εντός νερού.

Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης: Στις 24 Νοεμβρίου το ιστορικό κολυμβητικό γεγονός Facebook Twitter
Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης: Στις 24 Νοεμβρίου το ιστορικό κολυμβητικό γεγονός Facebook Twitter

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης χαρακτηρίζει τον διάπλου ως «μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση», ενώ τα έσοδα του διάπλου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου Ν.Ο.Β., και συγκεκριμένα των Αθλητικών Σχολών του, που προάγουν τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM