Εθνική Μπάσκετ: O Μάντζαρης στη θέση του τραυματία Αθηναίου - «Κόπηκε» ο Μήτογλου

Εθνική Μπάσκετ: O Μάντζαρης στη θέση του τραυματία Αθηναίου - «Κόπηκε» ο Μήτογλου Facebook Twitter
0

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι και επίσημα ο παίκτης που θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κίνα, στη θέση του Γιάννη Αθηναίου ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα με τη Σερβία ενώ «κόπηκε» ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις  ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM