«Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο» - Καταγγελία Καραλή για ρατσιστική συμπεριφορά του Κυτέα

«Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο» - Καταγγελία Καραλή για ρατσιστική συμπεριφορά του Κυτέα Facebook Twitter
2

Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά κατέθεσε στον ΣΕΓΑΣ ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής κατά του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα.

Ο 19χρονος πρωταθλητής σύμφωνα με το sport24.gr κατήγγειλε μέσω δικηγόρου στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Κυτέα, για ρατσιστική συμπεριφορά.


Αφορμή στάθηκε το επεισόδιο που έγινε την Τετάρτη 22 Μαΐου στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ κατά την οποία ο προπονητής του επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς που είχαν ως αποδέκτη τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος, ο Δημήτρης Κυτέας απευθυνόμενος προς αθλήτρια που μιλούσε με τον πρωταθλητή του επί κοντώ είπε: «Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο».

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή για τον συγκεκριμένο προπονητή. Τον Φεβρουάριο του 2017 η μητέρα του 19χρονου πρωταθλητή είχε υποβάλει υπόμνημα στον ΣΕΓΑΣ καταγγέλλοντας τον 65χρονο προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά.


Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κυτέας υπήρξε πρωταθλητής του επί κοντώ με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ