Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή- Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή- Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Facebook Twitter
0

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έπειτα από την απίστευτη ενέργειά του κατά τη διάρκεια ματς: κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή, με συνέπεια εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του. 

Ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο συνελήφθη μετά την επίθεσή του στον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβελάρο. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ματς ανάμεσα στην Sport Club Sao Paulo και την Guarani-RS, στην πόλη Venancio Aires, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη νότια Βραζιλία. 

Ο ποδοσφαιριστής- παίκτης της Sport Club Sao Paulo- επιτέθηκε στον διαιτητή στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Κριβελάρο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αναίσθητος. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο την Τρίτη. 

«Δεν θυμάμαι τι συνέβη. Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι του έδωσα κίτρινη κάρτα. Μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο, έπεσα κάτω, με κλώτσησε και λιποθύμησα», δήλωσε ο Κριβελάρο σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. 

«Αυτός ο παίκτης χρειάζεται θεραπεία, γιατί είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Του αξίζει να μείνει υπό κράτηση για καιρό», συμπλήρωσε ο διαιτητής. 

Ο Ριμπέιρο αφέθηκε ελεύθερος μία μέρα μετά τη σύλληψή του, αλλά έχει ανοίξει έρευνα για την υπόθεση. Η ομάδα του εξέφρασε «βαθιά ντροπή» για τις πράξεις του ποδοσφαιριστή και ανακοίνωσε ότι τερμάτισε το συμβόλαιό του. 

«Το συμβόλαιο του παίκτη τερματίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Επιπλέον, θα ληφθούν όλα τα πιθανά νομικά μέτρα σχετικά με το γεγονός», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από CNN 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραμένει στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία μέχρι το 2027

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και γράφει ιστορία στη Σαουδική Αραβία μέχρι τα 42 του - Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Το νέο του συμβόλαιο αυξάνει της ήδη εντυπωσιακές απολαβές του και τον κρατά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM