Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή- Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή- Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Facebook Twitter
0

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έπειτα από την απίστευτη ενέργειά του κατά τη διάρκεια ματς: κλώτσησε στο κεφάλι διαιτητή, με συνέπεια εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του. 

Ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο συνελήφθη μετά την επίθεσή του στον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβελάρο. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ματς ανάμεσα στην Sport Club Sao Paulo και την Guarani-RS, στην πόλη Venancio Aires, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη νότια Βραζιλία. 

Ο ποδοσφαιριστής- παίκτης της Sport Club Sao Paulo- επιτέθηκε στον διαιτητή στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Κριβελάρο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αναίσθητος. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο την Τρίτη. 

«Δεν θυμάμαι τι συνέβη. Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι του έδωσα κίτρινη κάρτα. Μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο, έπεσα κάτω, με κλώτσησε και λιποθύμησα», δήλωσε ο Κριβελάρο σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. 

«Αυτός ο παίκτης χρειάζεται θεραπεία, γιατί είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Του αξίζει να μείνει υπό κράτηση για καιρό», συμπλήρωσε ο διαιτητής. 

Ο Ριμπέιρο αφέθηκε ελεύθερος μία μέρα μετά τη σύλληψή του, αλλά έχει ανοίξει έρευνα για την υπόθεση. Η ομάδα του εξέφρασε «βαθιά ντροπή» για τις πράξεις του ποδοσφαιριστή και ανακοίνωσε ότι τερμάτισε το συμβόλαιό του. 

«Το συμβόλαιο του παίκτη τερματίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Επιπλέον, θα ληφθούν όλα τα πιθανά νομικά μέτρα σχετικά με το γεγονός», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από CNN 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ