Αυστραλιανό Όπεν: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς, με εντυπωσιακή εμφάνιση

Αυστραλιανό Όπεν: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς, με εντυπωσιακή εμφάνιση Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν- για τρίτη φορά στην καριέρα του- έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, που βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε 6-3, 6-4, 6-2 τον Ιταλό αντίπαλό του, στο ματς στο Rob Laver Arena που διήρκεσε 2 ώρες και 5 λεπτά. 

Έπειτα από τη δύσκολη μάχη με τον Τέιλορ Φριτζ- «εμπόδιο» που χρειάστηκε 3 ώρες και 23 λεπτά για να ξεπεράσει ο Τσιτσιπάς- κόντρα στον Σίνερ ήταν σαρωτικός, ενώ δεν τον επηρέασε ούτε η διακοπή περίπου 20 λεπτών, προκειμένου να κλείσει η οροφή λόγω βροχής. 

Όλα αυτά περίπου δύο μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αγκώνα. Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την πρόκριση ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε σε αυτό και στον γιατρό του. «Μου είχε πει “δεν βλέπω να παίζεις στο Αυστραλιανό Όπεν”, αλλά τον διέψευσα», δήλωσε χαμογελώντας. 

Ο επόμενος αντίπαλός του, για το «εισιτήριο» για τον τελικό, θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM