Αύριο στις 20:00 θα βρεθούν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα των Σεπολίων οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο

 

Όπως λαχταρούσαν και είχαν προαναγγείλει οι ίδιοι, θα βρεθούν στο γηπεδάκι που έπαιξαν για πρώτη φορά μπάσκετ με το βαρύτιμο κύπελλο του ΝΒΑ για να παίξουν με μικρούς και μεγάλους. 


«Αύριο 8 το απόγευμα στα Σεπόλια» έγραψε ο «Giannis» σε Twitter και Instagram δίνοντας ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους. 

 

Αύριο το βράδυ οι Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια - Η ανάρτηση με το «ραντεβού»

 

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Ελλάδα χθες και, εκτός από τα Σεπόλια, έχουν υποσχεθεί να επισκεφτούν και το γήπεδο του Ζωγράφου όπου αγωνίστηκαν. 
 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα βρίσκεται εδώ αλλά θα τα πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου. Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικά που όλοι μας στήριζαν από την Ελλάδα και εύχονταν ότι καλύτερο για την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.