Άρτεμις Θεριάκη: Πέθανε στα 37 της χρόνια η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών

Άρτεμις Θεριάκη: Πέθανε στα 37 της χρόνια η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Πέθανε, σε ηλικία μόλις 37 ετών, η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Θεριάκη. 

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Άρτεμις Θεριάκη άφησε την τελευταία πνοή. Η αθλήτρια έπασχε από λευχαιμία ενώ μόλις πριν από ένα μήνα πέθανε η μητέρα της από καρκίνο, σύμφωνα με την ομοσπονδία άρσης βαρών. 

«Το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής ομοσπονδίας Άρσης Βαρών εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον θάνατο της πρώην πρωταθλήτριας. Καλό “ταξίδι” Άρτεμις», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση. 

Άρτεμις Θεριάκη: Ποια ήταν η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών 

Η Άρτεμις Θεριάκη γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1986. Άρχισε να ασχολείται με την άρση βαρών το 2002 και ήταν αθλήτρια του Πέλοπα Πατρών. 

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας και το 2006 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 69 κ., στο Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Λα Κορούνια, σηκώνοντας 179 κιλά στο σύνολο. 

Είχε αναδειχθεί πολλές φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας. Το 2007 κατέκτησε έξι μετάλλια στα 63 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ομοσπονδία άρσης βαρών. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM