Αεροσυνοδός πέρασε τη Σιμόν Μπάιλς για παιδί - Της έδωσε μπλοκ ζωγραφικής να ασχοληθεί στην πτήση

Αεροσυνοδός πέρασε τη Σιμόν Μπάιλς για παιδί - Της έδωσε μπλοκ ζωγραφικής να ασχοληθεί στην πτήση Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Σιμόν Μπάιλς μπορεί να είναι μία από τις πιο γνωστές γυμνάστριες του παγκόσμιου αθλητισμού, ωστόσο, κάποιες φορές τυχαίνει είτε να περνά απαρατήρητη είτε να μην την αναγνωρίζουν. 

Το τελευταίο συνέβη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια πτήσης, όπου όχι μόνο δεν την αναγνώρισε μια αεροσυνοδός, αλλά την πέρασε και για παιδί. 

Μάλιστα, η αεροσυνοδός τής πρόσφερε και μπλοκ ζωγραφικής, όπως συνηθίζεται στα παιδιά, ώστε να απασχοληθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Η μικροκαμωμένη γυμνάστρια πόσταρε στο Instagram μια όχι και τόσο ενθουσιασμένη σέλφι της γράφοντας: «όχι στην αεροσυνοδό που προσπαθούσε να μου δώσει μπλοκ ζωγραφικής κατά την επιβίβαση... Της είπα 'όχι, είμαι εντάξει, είμαι 25». 

Αεροσυνοδός πέρασε τη Σιμόν Μπάιλς για παιδί - Της έδωσε μπλοκ ζωγραφικής να ασχοληθεί στην πτήση Facebook Twitter

Η Μπάιλς πρόσθεσε στο παλμαρέ των τεσσάρων Ολυμπιακών και 19 παγκόσμιων χρυσών μεταλλίων άλλο ένα αυτόν τον μήνα. Καθώς δέχτηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν το προεδρικό μετάλλιο της Ελευθερίας. 

Η Μπάιλς τιμήθηκε με αυτή τη διάκριση όχι μόνο για τις διαστημικές αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κόσμου «για ζητήματα ψυχικής υγείας και ασφάλειας των αθλητών, την προστασία παιδιών στο σύστημα αναδοχής και των θυμάτων σεξουαλικής βίας» σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. 

Με πληροφορίες από People 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM
Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Αθλητισμός / Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Η πρόβλεψη έρχεται έναν χρόνο μετά τη συγκομιδή δύο μεταλλίων στο Μουντιάλ του 2023 – το χρυσό του Τεντόγλου στο μήκος και το χάλκινο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην
LIFO NEWSROOM