Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε μια διαφορετική πλευρά του καθώς βρέθηκε δίπλα σε ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη, λόγω του κορωνοϊού.

 

Ως προπονητής, ο Πορτογάλος που έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League, επιδεικνύει συνήθως ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο «εγώ». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο. Το αντίθετο μάλιστα. 

 

Έτσι, ο Μουρίνιο φόρεσε γάντια και μάσκα και βοήθησε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις να ετοιμάσουν πακέτα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για ηλικιωμένους. Αυτά παραδόθηκαν στα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, στο βόρειο Λονδίνο, που παραμένουν στο σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού.

 


«Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Και βέβαια μπορείτε να δωρίσετε τρόφιμα, χρήματα ή να γίνετε εθελοντές», είπε ο προπονητής της Τότεναμ, ενώ παράλληλα ετοίμαζε τα πακέτα για τους ηλικιωμένους.

 

 

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την επιβολή καραντίνας στη Βρετανία, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού και οι νεκροί στη χώρα. Οι πολίτες θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο για να αγοράζουν τρόφιμα, για να εργαστούν ή για ανάγκες ιατρικής φροντίδας και σωματικής άσκησης, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.