Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να απαντήσει δημοσίως στα σχόλια για τα πρόσφατα ταξίδια του στο εξωτερικό, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. 

 

Πρόσφατα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανέβασε φωτογραφίες του στο Instagram από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, τη Μανίλα στις Φιλιππίνες και τον Ντουμπάι με αποτέλεσμα αρκετοί followers να σχολιάσουν τις μετακινήσεις του. «Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, προσπαθώ να μένω εντός, όσο το δυνατόν περισσότερο», έγραψε μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

 

View this post on Instagram

You can’t do epic shit with basic people.

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

View this post on Instagram

Cameras, audio, lights... fresh and ready to go! #California 🏜 #UnitedStates 🇺🇸

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

View this post on Instagram

I just slept 11 hours. 😴🍑

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

 

«Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, πήρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου (σ.σ στον ιό) με το να διατηρώ τις κοινωνικές αποστάσεις όσο καλύτερα μπορώ». 

 

«Ωστόσο, ως αθλητής, το παραμένω ενεργός με όποιο τρόπο μπορώ ακόμη είναι εξίσου σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα που χρειάζομαι να βγω για να γυμναστώ και να φροντίσω το σώμα μου, όταν είναι εφικτό να το κάνω με ασφάλεια. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και γνωρίζω ότι ο καθένας μας έχει έναν ρόλο να παίξει στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες εποχές όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μείνετε ασφαλείς όλοι».