H πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην Κίνα

H πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην Κίνα Facebook Twitter
0

Η εθνική ομάδα προπονήθηκε στο Suzhou Sports Center όπου το Σάββατο (24/8, 15.00) θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία στο πλαίσιο του τουρνουά «Άτλας».

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση και την προσαρμογή από το πολύωρο ταξίδι μέχρι την πόλη Σουτσόου, παίκτες και προπονητικό team είχαν την πρώτη τους επαφή με τον χώρο όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

Σημειώνεται ότι η εθνική βρίσκεται στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες επί κινεζικού εδάφους μέχρι την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προγραμματισμένη για την 1η Σεπτεμβρίου απέναντι στο Μαυροβούνιο (15:00).

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM