Τα θέματα των πανελλαδικών σε Αρχαία και Μαθηματικά

Τα θέματα των πανελλαδικών σε Αρχαία και Μαθηματικά Facebook Twitter
19

Η συνέχεια των Πανελλαδικών εξετάσεων 2014 έγινε σήμερα με τους υποψήφιους να εξετάζονται στα κύρια μαθήματα της κατεύθυνσης τους: Τα μαθηματικά κατεύθυνσης και τα Αρχαία ελληνικά.

Βατά και χωρίς παγίδες χαρακτηρίστηκαν από καθηγητές και μαθητές τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά.

Αύριο, οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Α') με το μάθημα των Μαθηματικών. Για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.


Τα σημερινά θέματα για τα Αρχαία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

Τα σημερινά θέματα των Μαθηματικών μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM