Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο Θεόδωρος Κατσανέβας, γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου

Υποψήφιος με τον Βελόπουλο ο Θεόδωρος Κατσανέβας, γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Υποψήφιος με τον Κυριάκο Βελόπουλο θα είναι ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς είχε παντρευτεί την κόρη του Σοφία, με την οποία χώρισε το 2000. Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία. Ως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θεόδωρος Κατσανέβας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών. 

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics, λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΟΑΕΔ. Από το 1981 έως το 1985, διοικητής του ΙΚΑ. Από το 1985 έως το 1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην εκλογική περιφέρεια Β' Αθήνας από το 1989 έως το 2004).

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας, ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το κόμμα «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια