Video Χ.Α.: «Τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρμα από αυτούς»


Real.gr Χρυσή Αυγή από realmedialive
8

Ένα video που βρέθηκε στο κινητό του προφυλακισμένου για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Γιάννη Καζαντζόγλου διαβιβάστηκε μαζί με το υπόλοιπο υλικό στη Βουλή η οποία θα κρίνει σε λίγες ημέρες το αίτημα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ.

Στο βίντεο ομάδα Χρυσαυγιτών της Τ.Ο. Νίκαιας ακούγεται να φωνάζει, κατόπιν παραγγέλματος (από μέλος με περίεργη φωνή που μάλλον υπονομεύει το τρομακτικό του πράγματος, θυμίζοντας χαρακτήρα από τη "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή): «Τους βλέπετε αυτούς - Τους λένε Αλβανούς. Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς. Τα σπίτια μας θα βάψουμε με αίμα από αυτούς».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εγω δεν πιστευω ολα αυτα που βγαζει ο προπαγανδιστικος μηχανισμος της αριστερας για τα παλληκαρια της Χρυσης Αυγης.Εγω πιστευω οσα εχω δει στα τιμια τηλεοπτικα καναλια μας επι χρονια,πριν αυτα "αλλαξουν πορεια" οταν αποφασισαν καποιοι προδοτες να βαλουν αυτα τα παλληκαρια στη φυλακη.Δηλαδη τα παλληκαρια μας :Βοηθουν και προστατευουν τις γιαγιαδες οταν κανουν αναληψη απο τα ΑΤΜ,ωστε να φθασουν ασφαλεις στο σπιτι τους."Απομακρυνουν" απο τα παρκα τα παιδια των βρωμιαρηδων λαθρομεταναστων ,ωστε να μπορουν να παιζουν ανενοχλητα τα Ελληνοπουλα."Απομακρυνουν" δυναμικα απο τις λαικες αγορες τους βρωμομεταναστες,ακομη και αν εχουν αδεια-ποιος ξερει πως την πηραν-,για να πωλουν τα εμπορευματα τους μονον οι Ελληνες.Κανουν πατριωτικες συγκεντρωσεις και ενστολες παρελασεις ωστε να τονωνεται το εθνικο φρονημα.Κανουν στρατιωτικη ενοπλη εκπαιδευση ωστε να το βλεπουν οι Τουρκοι και να μην τολμησουν ποτε να επιτεθουν στην πατριδα μας.Στηριζουν ,εμπρακτα,την απολυτη ελευθερια του λογου,χρησιμοποιωντας οι ιδιοι δημοσια λεξεις και εκφρασεις η χρηση των οποιων αποτελουν ποινικο αδικημα.Βοηθουν να λιγοστευουν οι βρωμομεταναστες.Με καθε τροπο,ακομη και αν αυτος ειναι καπως ....τελεσιδικος.Διανεμουν συσσιτιον μονον εις Ελληνας, δεδομενου οτι οι λιμασμενοι βρωμομεταναστες και τα παιδια τους πρεπει να πανε για φαγητο στις πατριδες τους.Ενισχυουν την ιδιωτικη πρωτοβουλια ως μεσον καταπολεμησης της ανεργιας ,δια του ιδιου παραδειγματος,απασχολουμενοι προσωπικα σε "παρεξηγημενα"επαγγελματα,οπως "προστασια" επιχειρησεων και "επαγγελματικη αξιοποιηση ευειδων δεσποινιδων",ημεδαπων και αλλοδαπων ωσαυτως,ελεγχος εισοδου("πορτα")σε "νυκτερινας επιχειρησεις ψυχαγωγιας",και πλειστες αλλες παραγωγικες δραστηριοτητες....Ενισχυουν την εθνικη παιδεια εντοπιζοντας συνεχως νεα στοιχεια της Αρχαιας Ελληνικης Ιστοριας,οπως το οτι ο χαιρετισμος με προτεταμενη και ανοικτη την παλαμη της δεξιας χειρος αποτελει αναποσπαστο στοιχειο της ελληνικης ιστοριας,και οχι της Ρωμαικης, οπως εσφαλμενα πιστευαμε μεχρι σημερα.Ενισχυουν το θρησκευτικο συναισθημα του λαου μας απαγορευοντας να παιχθουν παραστασεις θρησκευτικου περιεχομενου(....παρα το οτι ηγετικα τους στελεχη ουδεποτε εχουν θεαθει να λειτουργουνται σε χριστιανικη εκκλησια......).Περαινω το εθνικον τουτο πονημα αναφωνων στεντοριως τα αθανατα αρχαιοελληνικα συνθηματα :Ζητω ο Αρχηγος !Ζητω η νικη !
Αυτο δεν ειναι το τραγουδακι που τραγουδησαν οι λιμενικοι στην παρελαση, μετα απο προσταγμα του αρχηγου τους, γνωστου χρυσαυγιτη? Και μετα αθωωθηκαν ολοι στο δικαστηριο, με τη συμπαρασταση πολλων χρυσαυγιτων?Κι ελεγα που το χω ξανακουσει...
Εγώ δεν εκπλήσσομαι από αυτό το βίντεο. Είναι γνωστά όλα αυτά εδώ και χρόνια σε όσους ασχολούνται με το θέμα. Αυτό που με εκπλήσσει είναι άλλο. Ότι υπάρχουν χιλιάδες καθώς πρέπει "νοικοκυραίοι", αλλά και χαροκαμένες συμπαθητικές κατά τα άλλα γριούλες, θειάδες και κυριούλες που ψηφίζουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αυτά τα αποβράσματα. Αυτό το τελευταίο ιδιαίτερα χρήζει επιστημονικής και ψυχιατρικής ανάλυσης.
Εμενα εκτος απο τις γριουλες που λες, με εκπλησσουν και οι στρατιες ανεγκεφαλων κι οχι αναγκαια χαμηλου μορφωτικου επιπεδου νεων μου αντι να ασχοληθουν με ολυμπιακο-παναθηναικο-ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, υιοθετουν κουλτουρα μισους ασχολουμενοι με την Χ.Α. και το βλεπουν σχεδον σαν καθηκον και δικαιο να συμμετεχουν σε αυτη
Τους βλέπετε αυτούς;τους λένε ουγκανουςΕγκέφαλο δεν έχει,κανένας απ'αυτους.Τα είδατε αυτά;είναι χρυσά αυγά.Το στόμα σαν ανοίγουνε,βρωμάει κοπριά.Ουρλιαζουνε και σκούζουν σα να πανε Βιετνάμ Φλωροι όλοι είναι,σκληροί σα το βιτάμ.Ααα!θα το δώσω στο Φοίβο!
Θέλω να γίνω αριστερός.Να γδέρνω, να μαδάω.Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,αυτό που … πολεμάω!Θέλω να γίνω αριστερός.Να παίρνω χορηγίες,επιδοτήσεις, αρπαχτές,κονδύλια, αργομισθίες.Θέλω να γίνω αριστερόςκαι στη δεξιά μου τσέπη,να βάζω όσα ο λαόςσε μια ζωή δεν βλέπει.Θέλω να γίνω αριστερός,χρυσά να ‘χω κουτάλιακι όταν μαζί μου διαφωνούννα σπάω και κεφάλια.