ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Τσίπρας: Οι προτάσεις μου έγιναν κεντρικό θέμα συζήτησης

Τσίπρας: Οι προτάσεις μου έγιναν κεντρικό θέμα συζήτησης Facebook Twitter
sooc
0

Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου η ελληνική πρόταση έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Οι προτάσεις όπως ανέφερε ο ίδιος στο Twitter αφορούσαν στη δεσμευτικότητα του κοινωνικού πυλώνα, «με την πλειοψηφία των χωρών να συμμερίζεται τη θέση μας».

Η συζήτηση θα συνεχιστεί στο επόμενο Συμβούλιο. Ο αγώνας για την κοινωνική σύγκλιση συνεχίζεται» έγραψε ο Πρωθυπουργός μετά το πέρας του πρώτου τμήματος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

Πολιτική
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Πολιτική / Γεραπετρίτης προς Φιντάν για το πρόγραμμα SAFE: «Όποιος ενοχλείται, να το αποδεχθεί»

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση τη Δευτέρα στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπου αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του προγράμματος SAFE
LIFO NEWSROOM