Τσίπρας: «Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η κυβέρνηση»

Τσίπρας: «Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η κυβέρνηση» Facebook Twitter
3

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «επικίνδυνη» την κυβέρνηση με αφορμή τη στάση της έναντι των καθηγητών και σημείωσε ότι «πρώτο θύμα Μνημονίου είναι η δημοκρατία».

Μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «στο κόκκινο», ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία, «γιατί ο στόχος της είναι να επιβάλει νόμους που υπερβαίνουν μια δημοκρατία και ότι ο μόνος τρόπος για να υλοποιηθεί η πολιτική της είναι να περιοριστεί η δημοκρατία».

Η κυβέρνηση, ανέφερε, επιβάλλει μια πολιτική πυγμής και πρόσθεσε ότι «θα μπορούσε να αναστείλει την εφαρμογή των μέτρων και να κάνει διάλογο με τους καθηγηγές». Αυτή η αίσθηση αλλαζονείας της κυβέρνησης, επισήμανε ο κ. Τσίπρας, «θα την οδηγήσει σε όλεθρο».

Ερωτηθείς για τη σημερινή ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΕΒ, είπε ότι η παρουσία του στην εκδήλωση έχει θεσμική σημασία, σημειώνοντας ότι οι διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΕΒ είναι μεγάλες. «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι υπάρχει και υπό το πρίσμα αυτό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μην πάει να μιλήσει -όπως πήγα σε πολλούς ακόμη φορείς», κατέληξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM