Τσακαλώτος: «Απατεωνιά» οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ- Κοροϊδεύει τους νέους

Τσακαλώτος: «Απατεωνιά» οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ- Κοροϊδεύει τους νέους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Απατεωνιά» χαρακτήρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, προσθέτοντας ότι «κοροϊδεύει ανερυθρίαστα τους νέους».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα».

«Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Αλλά: Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

Και συνέχισε: «Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά. Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά».

«Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα», κατέληξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Μιλώντας αργότερα στο Kontra Channel, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διπλών εκλογών, σημείωσε: «Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν σε 5,6,7,8 σημεία βραχυπροθέσμα και να αρχίσουμε να μιλάμε για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα».

Σε αυτό το πλαίσιο, κατονόμασε τα Κίνημα Αλλαγής, ΜέΡΑ 25 και ΚΚΕ ως συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως την συμφωνία των προοδευτικών δυνάμεων υπαγορεύει «ο κίνδυνος μιας νέας χρεοκοπίας για τη χώρα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ