Τον κατέβασε ο Γιώργος, τον επανέφερε ο Αβραμόπουλος

Τον κατέβασε ο Γιώργος, τον επανέφερε ο Αβραμόπουλος Facebook Twitter
0

Ο πίνακας του Βασίλειου Χατζή, ήταν από τα πρώτα αντικείμενα που επέστρεψαν στο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, με την ανάληψη των καθηκόντων από το Δημήτρη Αβραμόπουλο. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η διάσημη πολεμική θαλασσογραφία του ζωγράφου που είχε φιλοτεχνηθεί στη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων αποκαθηλώθηκε από το Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της ελληνοτουρκικής προσέγγισης για να μην φέρνει σε αμηχανία τον φίλο Τούρκο ομόλογό του Ισμαήλ Τζεμ, ο οποίος ερχόταν συχνά στην Αθήνα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Δ. Αβραμόπουλος βρήκε τυχαία τον πίνακα στο γραφείο κάποιου διπλωματικού αξιωματούχου και αφού έμαθε την ιστορία του τον «αποκατέστησε», τοποθετώντας τον πίσω από το γραφείο του, αποκαθηλώνοντας  τον πίνακα του Δημήτρη Ναλμπάντη «Οι ελιές».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM