Τι χρωστάνε στο ΙΚΑ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Τι χρωστάνε στο ΙΚΑ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Facebook Twitter
0

Για τα χρέη των δυο συγκυβερνώντων κομμάτων προς το ΙΚΑ ενημέρωσε τη Βουλή, μετά από ερώτηση βουλευτών των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Εργασίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, διενεργήθηκε τον περασμένο Ιούλιο τακτικός έλεγχος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και έως 28.6.2013, υπήρχαν τα εξής στοιχεία: Το  ΠΑΣΟΚ όφειλε κύριες εισφορές μαζί με πρόσθετα τέλη ύψους109.415,40 ευρώ για τη μισθολογική περίοδο απασχόλησης από 1.2.2013 έως 30.4.2013. Για την ίδια περίοδο το ποσό που όφειλε η Νέα Δημοκρατία ανήρχετο σε 256.061,49 ευρώ.

Σύμφωνα με το έγγραφο προηγούμενες οφειλές του ΠΑΣΟΚ εξοφλήθηκαν ολοσχερώς με γραμμάτιο είσπραξης ποσού 310.774,55 ευρώ την 17.5.2013.

Για τη ΝΔ οι προηγούμενες καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές μηνών Δεκεμβρίου 2012, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2013, καθώς και το Δώρο Χριστουγέννων 2012, εξοφλήθηκαν με γραμμάτιο είσπραξης ποσού 506.246,82 ευρώ την 14.5.2013.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM