Τη δημαρχία της Κηφισιάς θα διεκδικήσει η σύζυγος του Νίκου Βούτση

Τη δημαρχία της Κηφισιάς θα διεκδικήσει η σύζυγος του Νίκου Βούτση Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κηφισιάς ετοιμάζεται να διεκδικήσει η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, έχοντας την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής την ίδια έχει τίτλο «Κοινωνία Παρούσα», δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη παρουσιάζοντας τις θέσεις του καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Όπως αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού: «Πλέον όλες και όλοι αισθανόμαστε ότι τα δύσκολα είναι πίσω. Έχουμε νέες προσδοκίες και μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα στην επούλωση των τραυμάτων στο σώμα της κοινωνίας, στην πραγματική οικονομία, στο εισόδημα και στη ζωή των κοινωνικά μεσαίων και ασθενέστερων που υπέστησαν τις πιο βαριές συνέπειες.

Όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».


Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Η κυρία Παπάζογλου είναι της γενιάς του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είναι στενοί φίλοι ενώ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού.


«Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά ενώ από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο. Η Αγγελική υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων.

Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η αστικοποίηση της αριστεράς.Γιατί να έχουμε μόνο Μητσοτακαίους, Καραμανλήδες και Παπανδρέηδες; Τώρα θα έχουμε και Βουτσαίους, Λοϊζαίους και Πλουμπιδαίους. Πιο ξύπνιοι είναι οι άλλοι;