Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα για την προκήρυξη των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής

Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα για την προκήρυξη των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
0

Θυροκολλήθηκε από τον Φρούραρχο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, σήμερα το απόγευμα στη Βουλή,το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση του Σώματος, την προκήρυξη των εθνικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου και τη σύγκληση της νέας Βουλής η οποία ορίζεται την 1η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στις 11 το πρωί.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται το Σάββατο να έχει επίσημη συνάντηση με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Κατερίνα Θάνου.

Το Π.Δ. υπογράφουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Β. Παυλόπουλος και η Πρωθυπουργός κυρία Βασιλική Σπ. Θάνου- Χριστοφίλου.

Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα για την προκήρυξη των εκλογών και τη διάλυση της Βουλής Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Στο Προεδρικό Διάταγμα αναφέρεται:
«Διαλύουμε τη Βουλή της ΙΣΤ΄ Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, καλούμε τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή, και συγκαλούμε τη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές την 1η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM