Θεοχαρόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι εταιρεία το κόμμα, έχει όργανα και καταστατικό»

Θεοχαρόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι εταιρεία το κόμμα, έχει όργανα και καταστατικό» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Για το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε σε συνέντευξή του σήμερα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Δεν μπορεί να αγνοούνται τα όργανα και το καταστατικό του κόμματος» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τιε εξελίξεις. «Τα κόμματα έχουν συντεταγμένες λειτουργίες, έχουν όργανα και καταστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει όλα αυτά και δεν μπορούν να αγνοούνται. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε ένα ερωτηματολόγιο στον iSiriza, και ουσιαστικά κατέθεσε προτάσεις για να απαντήσουν όσοι μπαίνουν στο iSiriza. Τα κόμματα δεν είναι εταιρείες και τέτοια ζητήματα ανοίγουν με συγκεκριμένο τρόπο, να συμμετέχουν τα μέλη σε διαβούλευση και να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

«Τα μέλη πρέπει να τα βάλουμε μπροστά σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εκλέχθηκε μόνο ο πρόεδρος απ΄ τα μέλη. Όλοι όσοι έχουν εκλεγεί από την κοινοβουλευτική επιτροπή έχουν εκλεγεί από τα μέλη. Επειδή υπάρχουν όργανα δεν μπορεί να αφήνεται ένα τέτοιο θέμα στην άκρη ή να μαθαίνεται από τα ΜΜΕ, πρέπει να υπάρχει μια συντεταγμένη λειτουργία πάντα με την κρίσιμη στάση του προέδρου», υπογράμμισε μιλώντας στο Μega. 

«Υπάρχει θέμα λειτουργίας και όχι αρχηγού. Δεν μπορεί να αγνοούνται τα όργανα και το καταστατικό του κόμματος που έχουν συγκεκριμένες διαδικασίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Πρέπει να είμαστε 2ο κόμμα στις ευρωεκλογές και πρέπει να πάμε μπροστά. Το κόμμα δεν γνώριζε για το περιερχόμενο του ερωτηματολογίου και έπρεπε να συζητηθεί το τι μπαίνει σε ερωτηματολόγιο ή όχι από τα μέλη της ΚΕ» είπε κλείνοντας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM