ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Θεοδωράκης σε Μοσκοβισί: Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο

Θεοδωράκης σε Μοσκοβισί: Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο Facebook Twitter
Φωτογραφία: Θοδωρής Μανωλόπουλος / Ποτάμι
0

Με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος επανέλαβε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε σήμερα μία συμφωνία, συναντήθηκε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, στις Βρυξέλλες. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξερχόμενος από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τόνισε πως «ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα».

Ο Σ. Θεοδωράκης ανέφερε πως ενημέρωσε τον Μοσκοβισί ότι τόσο το Ποτάμι, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές της ελληνικής κυβέρνηση και των Ευρωπαίων συμμάχων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι είπε στον Γάλλο επίτροπο πως η ελληνική κοινωνία επιθυμεί «να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο».

Επίσης, ενημέρωσε τον Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του Ποταμιού έφερε γαμήλιο δώρο στον νεόνυμφο Γάλλο επίτροπο, και συγκεκριμένα μέλι από την Κρήτη.

0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ