Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μεγάλωσε στα σαλόνια εργολάβων

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μεγάλωσε στα σαλόνια εργολάβων Facebook Twitter
SOOC
3

Αποφασισμένος να απαντά όταν τίθεται θέμα ηθικής δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε σήμερα από τον Αντ1 ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε αναφορές σε εκείνον χθες από τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ είπε για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ:  

 «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στα σαλόνια των εργολάβων των δημοσίων έργων. Εγώ δεν έκανα προσωπικές επιθέσεις, θα δεχθώ να λέει για μένα ο Τσίπρας λαικιστή και ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλεκόμενο; Ποιοι υπουργοί μιλάνε για διαπλοκή; Έρχονται κάποιοι και προσπαθούν αντί να κάνουμε αντιπαράθεση θέσεων κάνουν πολιτική επίθεση σε θέματα ηθικής και θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα και λίγο παραπάνω».

Επίσης κάλεσε τον Τσίπρα να πεί ξεκάθαρα ότι πάμε για κυβερνήσεις συνεργασίας, σημειώνοντας ότι «πρέπει να εξασφαλίσουμε σταθερότητα και όχι οδομαχίες στη Βουλή».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος πρέπει να γίνει πρωθυπουργός εκτός αν ο ίδιος αποποιηθεί την ευθύνη, «αλλά εγώ δεν θα ήθελα να φανεί δειλός» πρόσθεσε.

Υποστήριξε ακόμη ότι αν το Ποτάμι μπεί στην κυβέρνηση ο ίδιος δεν θα αναλάβει υπουργική θέση. "Δεν θα με δείτε υπουργό, δεν είμαι λιγούρης", είπε χαρακτηριστικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ