LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Θεοδωράκης: «Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο»

Θεοδωράκης: «Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο» Facebook Twitter
SOOC
2

Πεπεισμένος ότι αν δεν εφαρμοστεί το 3ο μνημόνιο, τότε θα υπάρξει και 4ο εμφανίστηκε το πρωί μιλώντας στον Σκάι ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος σημείωσε ότι «θα πρέπει, να υπάρξει μια ομάδα όχι τεχνοκρατική αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε».

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.

Για τους ανθρώπους του κόμματος του επισήμανε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λύσει ζητήματα στην κοινωνία και που γνωρίζουν την σημερινή πραγματικότητα διότι έχουν δουλέψει και ξέρουν τι θα πει δουλειά.

Αναφορικά με τυχόν συνεργασία του Ποταμιού με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

2

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM