Θεοδωράκης: «Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο»

Θεοδωράκης: «Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο» Facebook Twitter
SOOC
2

Πεπεισμένος ότι αν δεν εφαρμοστεί το 3ο μνημόνιο, τότε θα υπάρξει και 4ο εμφανίστηκε το πρωί μιλώντας στον Σκάι ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος σημείωσε ότι «θα πρέπει, να υπάρξει μια ομάδα όχι τεχνοκρατική αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε».

Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.

Για τους ανθρώπους του κόμματος του επισήμανε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λύσει ζητήματα στην κοινωνία και που γνωρίζουν την σημερινή πραγματικότητα διότι έχουν δουλέψει και ξέρουν τι θα πει δουλειά.

Αναφορικά με τυχόν συνεργασία του Ποταμιού με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM