«Θα σας ανατρέψει ο λαός, όπως στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο»

«Θα σας ανατρέψει ο λαός, όπως στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο» Facebook Twitter
4

Την αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσε αναφορά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στο ΜΕΓΚΑ.  Ο βουλευτής τους κόμματος  Βασίλης Κυριακάκης, συνέκρινε την κατάσταση στην Ελλάδα με αυτή στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο, λέγοντας: «Η τρόικα ζητάει ανθρωποθυσίες , εσείς είστε έτοιμοι να τις κάνετε, είστε έτοιμοι να πάρετε μέτρα που θα οδηγήσουν σε έναν πραγματικά βαρύ κατοχικό χειμώνα. Αλλά δεν θα προλάβετε διότι ο λαός θα σας ανατρέψει πολύ σύντομα, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο».

Όταν του ζητήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για την αναφορά στην Αίγυπτο, ο βουλευτής είπε: «Αναφέρθηκα στις μεγάλες κινητοποιήσεις των λαών και αναφέρω την Αίγυπτο γιατί 20 εκατομμύρια λαού έχουν περάσει από την πλατεία Ταχρίρ…εμείς δεν ισχυριζόμαστε ότι ο στρατός πρέπει να αναλαμβάνει...»

Αμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη:

George Mouroutis ‏@gmourout

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια