Τατσόπουλος- Πανούτσος υποψήφιοι με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές

Τατσόπουλος- Πανούτσος υποψήφιοι με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές Facebook Twitter
1

Δύο καινούργιες υποψηφιότητες θα έχει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Στα ψηφοδέλτια της θα είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος. 

«Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό», αναφέρουν  χαρακτηριστικά πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Πειραιώς προσθέτουν τα εξής: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα, καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, το στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝΕΛ και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας. Έχει μάλιστα καταγράψει τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στο ΣΥΡΙΖΑ στο βιβλίο του "Ήμουν κι εγώ εκεί". Η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος».

Επίσης τονίζουν ότι «ο Αντώνης Πανούτσος από την πλευρά του έχει τη δική του διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, κυρίως της αθλητικής, αλλά όχι μόνο. Εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. Ο Αντώνης Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, "έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο"».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Πολιτική / Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική σε βάρος Βορίδη και Αυγενάκη

Στην μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 83 βουλευτές της ΝΔ καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές αποχώρησαν καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια