ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Μέσα στη νύχτα και μετά τις δραματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την παραίτησή του από το κόμμα.

Η ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πριν από 3 λεπτά υπέβαλα την παραίτηση μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον συντονιστή της ΟΜ Αρτέμιδας όπου ανήκω.Δεν είμαι διατεθειμένος να “συμπορευθω” ουτε λεπτό με τους κομματικους πραξικοπηματιες που ολοκλήρωσαν σήμερα το προγραμματισμένο έγκλημα τους σε βάρος των δημοκρατικών διαδικασιων. Ειναι αθλιοι κι αξιοθρηνητοι γραφοντας σημεραντιςνπιο μαυρες σελοδες της μεταπολιτευσης. Μένω αμετακίνητα προσηλωμένος στις αρχές της δημοκρατίας και της προόδου προς οφελος του συνόλου της κοινωνίας. Κοιταμε μπροστα με αισιοδοξια για το μελλον!».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM