Σφοδρή κριτική κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή το διάγγελμά του, άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

 

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι οι πολίτες γυρνούν την πλάτη τους στον πρωθυπουργό και ότι προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητά του και τις προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις.

 

«Ο κ. Μητσοτάκης πλέον έχει κουράσει με τις αντιφάσεις και τις αυτοδιαψεύσεις του. Κάθε δύο εβδομάδες προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητά του και τις προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις ερήμην των επιστημόνων με διαγγέλματα και σχεδιασμό 24ώρου χωρίς καμία λογική, σε ένα διαρκές θέατρο του παραλόγου», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σε συνέχεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.

 

Όπως υποστηρίζει, «μέχρι χθες χλεύαζε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να ανοίξει στους εξωτερικούς χώρους η εστίαση για να αποτραπούν φαινόμενα υπαίθριου συνωστισμού. Σήμερα ξαφνικά κάνει το αυτονόητο που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και επιστήμονες τόσες μέρες, χωρίς ωστόσο να εξηγεί γιατί δεν εφαρμόζεται άμεσα αλλά τη Δευτέρα του Πάσχα, αφήνοντας ακόμα δέκα μέρες περιθώριο για φαινόμενα συνωστισμού σε πλατείες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

«Όσα διαγγέλματα και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, οι πολίτες πλέον του γυρνούν την πλάτη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr