ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 8-10 Νοεμβρίου (αντί για 1-3 Νοεμβρίου) αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία να εισηγηθεί προς την Κεντρική Επιτροπή, για λόγους που σχετίζονται με οργανωτικό ζήτημα.

Σημειώνεται ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία εκλογής προέδρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κομματικές πηγές νωρίτερα το πρωί υπήρξε ενημέρωση των μελών της ΠΓ και απόφαση της, πριν την συνεδρίαση της ΚΕ, για θέμα οργανωτικό που αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-10/11. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 (σ.σ. αντί για 11 Οκτωβρίου) και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.

Η Κεντρική Επιτροπή συνεδριάζει στις 12:00.

 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM