ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία η Ηριάννα και ο Περικλής θα παραμείνουν στη φυλακή, σχολίασε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν για δεύτερη φορά οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

«Το κίνημα συμπαράστασης, στη χώρα μας και το εξωτερικό, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, στέκεται στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή μέχρι τη δικαίωσή τους», προσθέτει.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Α, ρε βρωμο-Δημοκρατία, παλιο-Διαφωτισμέ, παλιο-ευρωπαϊκή νομοθεσία, που υψώνετε τα θεσμικά σας εμπόδια στον ΣΥΡΙΖΑ... Σύνταγμα της Ελλάδας, Διάκριση των Εξουσιών και άλλες φράγκικες αηδίες... Εδώ είναι Ελλάδα! Οδηγοί μας είναι ο Φιντέλ, ο Τσάβες και ο Μαδούρο.Hasta la Victoria Siempre και κακός μας καιρός!