Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε: Ο Τσίπρας φεύγει από τις Βρυξέλλες

Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε: Ο Τσίπρας φεύγει από τις Βρυξέλλες Facebook Twitter
0

Ο Αλέξης Τσίπρας πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει στην αυριανή συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. η οποία καλείται να αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις κορυφαίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει σήμερα από τις Βρυξέλλες, ενώ θα κάνει μια δήλωση πριν αναχωρήσει από την βελγική πρωτεύουσα. Στην αυριανή Σύνοδο θα εκπροσωπηθεί πιθανότατα από κάποιον ομόλογό του. 

Ο Αλέξης Τσίπρας εκπροσωπούσε στη Σύνοδο και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος δεν πήγε στις Βρυξέλλες καθώς αναρρώνει μετά από εγχείριση.  Σημειώνεται πως απόψε ο κ. Τσίπρας έχει προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία στο Ηράκλειο. 

Η αναχώρηση από τις Βρυξέλλες σημαίνει πως ο πρωθυπουργός θα δώσει κανονικά την προγραμματισμένη για αύριο τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM