Στη Νέα Δημοκρατία ο Σπύρος Καρανικόλας- Η ανακοίνωση της Πειραιώς

Στη Νέα Δημοκρατία ο Σπύρος Καρανικόλας- Η ανακοίνωση της Πειραιώς Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας εντάχθηκε ο Σπύρος Καρανικόλας, πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το κυβερνών κόμμα με ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο Σπύρος Καρανικόλας, που ήταν και εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. 

Ο δικηγόρος είχε παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Ιούνιο, με επιστολή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, στην οποία άφηνε αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. 

«Με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε», αναφέρει για τον Σπύρο Καρανικόλα η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

«Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια», συμπληρώνει η ίδια ανακοίνωση. 

Σπύρος Καρανικόλας: Ενώνω τις δυνάμεις μου με τη ΝΔ ως απλός στρατιώτης 

Ο Σπύρος Καρανικόλας ανακοίνωσε και εκείνος από την πλευρά του την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία με μια ανάρτηση στα social media, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία του δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες», αναφέρει μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανάρτησή του ο κ. Καρανικόλας. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης από Φόρουμ Δελφών: «Ζητώ να μας εμπιστευθεί ο λαός, θα είμαστε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές»

Πολιτική / Ανδρουλάκης από Φόρουμ Δελφών: Ζητώ να μας εμπιστευθεί ο λαός, θα είμαστε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές

«Για να κυβερνήσουμε πρέπει να νικήσουμε στις 9 Ιουνίου και να γίνουμε ισχυρή αντιπολίτευση» τόνισε από το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM