ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Στέλιος Παππάς για τον διορισμό του: Τελείως βλακώδης η σύνδεσή μου με τον Νίκο

Στέλιος Παππάς για τον διορισμό του: Τελείως βλακώδης η σύνδεσή μου με τον Νίκο Facebook Twitter
4

«Πάμε να καθαρίσουμε έναν Οργανισμό, ο οποίος δεν έχει την καλύτερη φήμη» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» και πρόσθεσε ότι «όταν συγκρούεσαι δεν μπορεί να τους ευχαριστείς όλους, θα δυσαρεστείς αυτούς που είχαν συμφέρον να συνεχίζεται μια μη ομαλή κατάσταση, και θα προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις τον λαό που είναι και ο μεγάλος στόχος [...] Είναι πάρα πολύ σοβαρή η δουλειά για να παίζουμε, φαίνεται πως το ξέρουν και θέλουν να το κάνουν "γαργάρα"».

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ, «οι συγκοινωνίες είναι ένα κοινό αγαθό το οποίο πρέπει να απολαμβάνει ο πολίτης, πρέπει να υπάρχει ένα δυναμικό που να μπορεί να του το προσφέρει. Οφείλουμε να οικοδομήσουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με το προσωπικό έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στον κοινωνικό ρόλο ο οποίος του έχει ανατεθεί».

«Μια κοινωνία», πρόσθεσε, «αναδεικνύει τον πολιτισμό αν μπορεί να διασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών, και κυρίως των πολιτών που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα διεκδικήσουν οι ίδιοι. Που σημαίνει ότι και στις συγκοινωνίες, στην παιδεία, και στην υγεία απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι μαθητές, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι γέροντες, και φυσικά όλοι οι πολίτες που βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση από κάποιους άλλους».

«Δεν έρχομαι από τον 'Αρη, αλλά από την Αθήνα, και με πολύ καλή γνώση επί του θέματος»

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «αυτή η ιστορία είναι μεταβατική, έχει μια ημερομηνία λήξης στο τέλος του 2019, γιατί μια-μια τις δραστηριότητες πρέπει να τις εξυγιάνουμε και να τις μεταβιβάζουμε στον νέο φορέα. Να ξεσκαρτάρουμε την κατάσταση για να μπορέσει σε έναν χρονικό ορίζοντα ορατό να υπάρξει μια απολύτως εξυπηρετική διαδικασία για τους πολίτες. Δεν έρχομαι από τον Άρη, αλλά από την Αθήνα, και με πολύ καλή γνώση επί του θέματος».

Ως προτεραιότητα της νέας διοίκησης χαρακτήρισε το να υπάρχουν «καλές αστικές συγκοινωνίες για τους πολίτες, να πληρώνονται στην ώρα τους οι εργαζόμενοι για να μπορούν να προσφέρουν». Τόνισε δε, ότι «βεβαίως όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα τα αποκαλύψουμε. Με αυτή την εντολή ερχόμαστε στον ΟΑΣΘ».

Απαντώντας στα σχόλια που έγιναν από την αντιπολίτευση για την σχέση του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, τόνισε: «έχουμε πολλή και σοβαρή δουλειά να κάνουμε για να παίζουμε. Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα».

Σε ό,τι αφορά την αποποίηση μισθού απάντησε ότι ήταν ζήτημα τιμής για εκείνον να αποποιηθεί τον μισθό του προέδρου του ΟΑΣΘ την στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι δύο μήνες απλήρωτοι. «Είμαι λιτός άνθρωπος, μου φτάνει η σύνταξή μου και κυκλοφορώ με το λεωφορείο. Θα δημοσιοποιήσω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία» κατέληξε._

   Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης από Φόρουμ Δελφών: «Ζητώ να μας εμπιστευθεί ο λαός, θα είμαστε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές»

Πολιτική / Ανδρουλάκης από Φόρουμ Δελφών: Ζητώ να μας εμπιστευθεί ο λαός, θα είμαστε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές

«Για να κυβερνήσουμε πρέπει να νικήσουμε στις 9 Ιουνίου και να γίνουμε ισχυρή αντιπολίτευση» τόνισε από το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ε, βέβαια! Αφού αποποιηθήκατε τον μισθό σας, λύθηκε το πρόβλημα! Είστε ένας κουτοπόνηρος και λίγο πιο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση από την θεια μ' την Αμερσούδα, και το ξέρετε. Σε μια σύγχρονη Ελλάδα, που οι περισσότεροι εδώ μέσα ελπίζουμε να ζήσουμε κάποτε, εσείς και η δρακογενιά σας αξίζετε μόνο μια σκέψη μας: να πατήσουμε δυνατά το καζανάκι.
"Τελείως βλακώδης η σύνδεσή μου με τον Νίκο" ...ναι σίγουρα ο διορισμος έγινε τελείως τυχαία, μας τελειωσαν οι συγκοινωνιολόγοι και έρχεται ο ειδικός να καθαρίσει ,.... Βλακώδης σύνδεση σίγουρα υπάρχει επίσης με την πραγματικότητα και τους ψηφοφόρους σας ,κυριολεκτικά όμως όχι μεταφορικά.
Βέβαια, καμία σχέση που είστε πατέρας Νίκου. Επιλεγήκατε μεταξύ ίσων κατόπιν αδιάβλητης κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου. Και επειδή δεν υπήρχαν ικανοί σαν εσάς σαραντάρηδες μάνατζερς.«βεβαίως όπου υπάρχουν σκάνδαλα θα τα αποκαλύψουμε. Με αυτή την εντολή ερχόμαστε στον ΟΑΣΘ». Αλίμονο ! Αν δεν το λέγατε αυτό (για την εντολή περί σκανδάλων), θα σκεφτόμαστε τι άλλο θα κάνατε για να περνάει η ώρα σας.Αλλά ίσως σας αδικώ. Και άλλοι "σοφοί γέροντες" - όπως ο κ. Φλαμπουράρης - με το σφρίγος τους έχουν δώσει ανεπιφύλακτα μια δημιουργική πνοή στην χώρα.Πως λέμε "φωτιά στα μπατζάκια μας" ;