Σπίρτζης: Κάποια κανάλια που πήραν άδεια δεν έδειξαν ευπρέπεια- Δεν θα χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι

Σπίρτζης: Κάποια κανάλια που πήραν άδεια δεν έδειξαν ευπρέπεια- Δεν θα χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι Facebook Twitter
1

Για έξι ιδιωτικά κανάλια που ήταν παράνομα, ορισμένα εκ των οποίων λειτουργούσαν με ελάχιστους δημοσιογράφους,  έκανε λόγο ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Υπουργός Υποδομών μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν. «Έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο. Έχουμε προβλέψει ελάχιστο αριθμό εργαζομένων. Οι 400 θέσεις που προβλέπονται για κάθε κανάλι εθνικής εμβέλειας θα απορροφήσουν εργαζομένους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ότι δεν πρόκειται για μαύρο, και ότι δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΡΤ. «Όταν κάποιος είναι παράνομος πρέπει να πάψει να λειτουργεί. Είχαν προσωρινές άδειες με συνεχή ανανέωση χωρίς όρους και προϋποθέσεις», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

Άφησε επίσης αιχμές κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας ότι δεν έδειξαν ευπρέπεια σε αντίθεση με άλλα κανάλια που-όπως είπε- πήραν μέρος στο διαγωνισμό και δεν αδειοδοτήθηκαν. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM