Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
https://twitter.com/#!/Kasianou

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Δημήτρης Κυριαζής

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Νίκος Ζαφείρης

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Νίκος Ζαφείρης

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Νίκος Ζαφείρης

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Δημήτρης Κυριαζής

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Δημήτρης Κυριαζής

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
Φωτό: Δημήτρης Κυριαζής

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

 

 

Ψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση με 199 ψήφους επί της αρχής, όχι από 74  αλλά και με πολλές διαρροές και από τα δύο μεγάλα κόμματα. Διεγράφησαν 21 από τη ΝΔ, 20 από το ΠΑΣΟΚ, 2 από το ΛΑΟΣ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ότι όσοι διεγράφησαν δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

 

Μεταξύ αυτών από ΝΔ οι κ. Μαρκόπουλος, Γκιουλέκας και η κ. Βόζεμπεργκ, ο Μ. Κεφαλογιάννης. Από  ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, Λ.Κατσέλη, Βουδούρης, Σ.Κουβέλης, Καστανίδης, Ξενογιαννακοπούλου.

 

Χατζηγάκης και Έλσα Παπαδημητρίου που είναι ανεξάρτητοι ψήφισαν ναι. Παρών ψήφισε ο Αυγενάκης παρότι η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε γραμμή για ναι. Ναί είπαν οι Βορίδης και Γεωργιάδης ΄που παρέμειναν, παρ'ότι το ΛΑΟΣ αποχώρησε από τη Βουλή. Αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ναί επί της αρχής και ψήφισαν παρών ή όχι στο άρθρο 1 για τα εργασιακά.

 

 

 

Update 00.32: Δηλώσεις Παπουτσή: «Δυστυχώς φαίνεται ότι ορισμένοι είναι αδιόρθωτοι. Συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο να χαϊδεύουν αυτιά ή να συγκαλύπτουν και δεν επιτρέπουν στην πολιτεία να αντιμετωπίσει φαινόμενα ακραία. Δυστυχώς τα άκρα έδρασαν σήμερα βανδαλίζοντας την Αθήνα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο δεδομένου ότι όταν επιχειρούσε η πυροσβεστική να επέμβει έβρισκε αντίσταση από συγκεκριμένους διαδηλωτές. Έτσι δεν πάει πουθενά ο τόπος, έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα. Να γυρίσουμε σελίδα μαζί με την ψήφο της βουλής σήμερα γιατί η νέα εποχή που ξεκινάει μπροστά μας χρειάζεται νέες κοινωνικές και πολιτικές συμπεριφορές. Στέκομαι στο ότι τα κόμματα καταδίκασαν όλα τις βιαιοπραγίες…να απομονώσουμε όσους προκαλούν βιαιοπραγίες». Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραίτησης του είπε: «Πάμε να ψηφίσουμε μέσα στη βουλή γιατί αυτή η ψήφος αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία και να αφήσουμε αυτά τα παραπολιτικά για μετά. Δεν ήταν τυχαίες και αυθόρμητες οι φωτιές ούτε του παρακράτους όπως καταγγέλλουν άλλοι. Ντροπή».

 

Update 23.51: Έκκληση μέσω  twitter κάνει η αστυνομία για να σταματήσουν οι ταραχές.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου Θ. Κοκκαλάκης έγραψε πριν λίγο σε tweet του: «Η πατρίδα μας αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κρίσιμα προβλήματα επιβίωσης.

 

Οι ταραχές απλώς επιδεινώνουν την εικόνα & πλήττουν το κύρος της. Έκκληση σε όλους τους πολίτες να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων εκτάκτων αναγκών να πάνε στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα. Η Αθήνα είναι μια πόλη που ανήκει σε όλους μας. Οφείλουμε να την προστατεύσουμε».

Update 23.51: Παπαδήμος: Οι βανδαλισμοί, η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Οφείλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας σαν μια συντεταγμένη πολιτεία και όταν έρθει η ώρα ο λαός που είναι και ο τελικός κριτής θα εκφραστεί.

 

To ρεπορτάζ του Αλ Τζαζίρα με συνέντευξη Παπακωνσταντίνου που παραδέχεται ότι υπήρξαν καθυστερήσεις αλλά όπως λέει έγιναν και πολλά

 

Update 11.34: Φωτιά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς, πλιάτσικο σε οπλοπωλείο στην Αθήνας, το άδειασαν

 

Update 23.15: Σαμαράς: Βλέπουμε σκηνές από ένα αύριο που πρέπει οπωσδήποτε να αποτραπεί. Ζητώ από τον κάθε Έλληνα, σωφροσύνη, πατριωτισμό και ενότητα.


Update 23.11: Τσίπρας: Οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής χτυπούσαν ειρηνικούς διαδηλωτές και άφηναν δυνάμεις παρακρατικές να καίνε την Αθήνα. Αυτή είναι η εικόνα που θέλουν να μεταφέρουν στο εξωτερικό. Δεν θα περάσουν τα σχέδια της προβοκάτσιας. Κανένα συγχωροχάρτι σε μια κυβέρνηση που εκμεταλλεύεται το φόβο και τον τρόμο και αφήνει το παρακράτος να καίει ιστορικά κτήρια της Αθήνας.

 

Update 23.01: Πλιάτσικο στο Alex Pak στην Αθηνάς. Για προσπάθεια κατάληψης του δημαρχιακού μεγάρου που αποτράπηκε  έκανε λόγο νωρίτερα στο Σκαι ο Γ. Καμίνης.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.
To εμπορικό κέντρο Αtrium

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.


Video από tsantiri.gr


Update 22.40: Στις φλόγες δεκάδες καταστήματα και τράπεζες στο κέντρο και πλιάτσικο , επίθεση με πέτρες στο ΑΤ Ακροπόλεως, χρήση χημικών από τους αστυνομικούς. Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, σύμφωνα με τον Σκάι.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

 

Update 22.31: Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μεταξύ άλλων πριν από λίγο στην ομιλία του: «Φοβόντουσαν τις διεθνείς αγορές οι 27 της ΕΕ για αυτό ψηφίζουμε Κυριακή, όπως έγινε και με το μηχανισμό διάσωσης .

 

Δύο χρόνια τώρα δίνουμε αγώνα απέναντι στις άγριες ορέξεις των αγορών και των κερδοσκόπων. Δίνουμε μάχη απέναντι στην συντηρητική Ευρώπη που δεν τολμά να υψώσει το πραγματικό της ανάστημα. Έχει ευθύνη για τις δυσκολίες του δικού μας προγράμματος και της εφαρμογής του η συντηρητική Ευρώπη. Κανένας μας δεν ανέχεται τις ρατσιστικές προκαταλήψεις απέναντι στην πατρίδα μας από απίστευτα ανίδεους και λαϊκιστές πολιτικούς σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης.

 

Η εξάρτηση αφορά και εμάς τους ίδιους με την παρασιτική οικονομία που βάφτιζε ελληνική τη φέτα, το κρασί, μια συγκεντρωτική παιδεία που σιτίζεται από το κράτος αλλά που δεν εφοδιάζει τα παιδιά μας για την παγκόσμια αγορά. Μια παρασιτική υγεία. Είμαστε από τις πιο εξαρτημένες χώρες στο πετρέλαιο. Που ήταν οι έρευνες στην πράσινη ενέργεια και οι έρευνες στο πετρέλαιο; Εξάρτηση και το πελατειακό πολιτικό σύστημα που έθρεψε την άποψη ότι μόνο στο Δημόσιο ψάχνω για δουλειά, κρατώντας εξαρτημένους τους νέους από κάθε κόμμα. Τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών προς τα μίντια και οι εκβιασμοί των μεγαλοεκδοτών που κανένας, μα κανένας δικαστής δεν τολμά να τους ακουμπήσει.

 

Δεν μας  φταίει κανένας  βάρβαρος όπως κάποιοι διατείνονται; Όχι συνάδελφοι της παραδοσιακής αριστεράς. Ο εχθρός δεν είναι κάπου έξω. Κι αν υπάρχουν εχθροί τις δικές μας αδυναμίες εκμεταλλεύονται. Να φτιάξουμε επιτέλους κράτος χωρίς εξαρτήσεις που εγγυάται δικαιοσύνη και ισονομία. Να δώσουμε τη σωστή μάχη, όχι να ξαναδίνουμε τις μάχες του παρελθόντος για να αποφεύγουμε τις μάχες του παρόντος. Η παράταξη μας συγκρούστηκε με όλα τα παραπάνω. Έπρεπε να συγκρουστούμε πιο γρήγορα και πιο δυναμικά. Το πληρώσαμε και το πλήρωσα προσωπικά από δεξιά και αριστερά. Κάναμε όμως την αρχή απέναντι σε αυτούς που θέλησαν να νέμονται κάθε είδους εξουσία σε βάρος του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος.

 

Θέλουν να βγούμε από το ευρώ έχοντας βγάλει τα λεφτά τους έξω για να έρθουν να τα αγοράσουν όλα κοψοχρονιά. Προσωπικά ανέλαβα τις ευθύνες που μου αναλογούσαν. Τόλμησα, πάλεψα και έκανα και λάθη. Κι αν η αρχή είχε γίνει δέκα χρόνια πριν δεν θα είχαμε μνημόνια. Όχι, τα προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο, να κάνουμε τη μετάβαση με τους δικούς μας όρους και όχι με τους όρους των δανειστών. Η συνταγή του μνημονίου ήταν η μόνη συνταγή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, κάτι ιδεατό. Αυτό έχουμε καταφέρει και αυτό υπάρχει στο τραπέζι. Δεν δικαιούμαστε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, γιατί εγκαταλείπουμε την ελπίδα να ορθοποδήσει η χώρα. Να προχωρήσουμε αμέσως σε ένα κοινωνικό αντιστάθμισμα. Αν καταρρεύσουμε όμως δεν θα διορθώσουμε τίποτα. Κι αυτό είναι το υπαρξιακό μας δίλλημα. Κι αυτός είναι ο λόγος που η ψήφος μας πρέπει να είναι θετική.

 

Η χρεοκοπία θα είναι χάος, καταστροφή με συνέπειες που δεν θα τις προσδιορίζει πια το κοινοβούλιο. Απευθύνομαι σε όλη την εθνική αντιπροσωπεία. Γιατί πρέπει όλοι μας εδώ να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης; Έχουμε διαχρονικά ευθύνη. Φταίμε για κάθε ρουσφέτι, για κάθε παραθυράκι, για κάθε προνόμιο, για κάθε συντεχνία, για κάθε επιχειρηματία που ευνοήσαμε για κάθε συνδικαλιστή που παρεξήγησε το ρόλο του. Πρέπει η ψήφος μας να είναι η απόφαση, η ατσάλινη βούληση μας για μια ομαλή όσο και δύσκολη μετάβαση σε μια άλλη Ελλάδα. Όχι δεν είναι αυτή η βουλή της ντροπής, αυτή είναι η βουλή της ανατροπής. Μπορεί η Ελλάδα, είναι δύσκολο το νέο πρόγραμμα αλλά είναι ίσως η μόνη ελπίδα για να μη ζήσουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

 

Με απείλησαν με Γουδή, δεν πρόκειται να φοβηθώ όπως δεν φοβήθηκα όταν 14 χρονών δεν φοβήθηκα όταν μου έβαλαν το πιστόλι  στον κρόταφο για να αποκαλύψω τον κρυψώνα του πατέρα μου. Δεν πτοούμαι γιατί ξέρω ότι έχω και έχουμε δίκιο. Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα τραβήξει ο λαός αν δεν πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει. Απαντώ στους πολίτες: «Πρέπει να αντέξουμε να σφίξουμε για μία ακόμη φορά τα δόντια αλλιώς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τη μοίρα του λαού μας με μία ζαριά; Εγώ δεν είμαι έτοιμος, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι». Μιλάμε για ψήφο εθνικής σημασίας, καταψήφιση ή φυγή δεν μπορεί να είναι χωρίς συνέπειες. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά ο άλλος δρόμος είναι εφιαλτικός για τους πιο αδύναμους, όχι για τους πλούσιους. Σας καλώ να δώσετε τη θετική σας ψήφο.

 

 

Update 21.50: Αποχώρησε από την αίθουσα της Βουλής  η ΚΟ του ΛΑΟΣ, παρέμειναν οι Βορίδης, Γεωργιάδης. Αυτή την ώρα μιλάει ο Α. Σαμαράς που πριν από λίγο είπε ότι τα πράγματα έγιναν πια πολύ περίπλοκα γιατί επέβαλλαν στην Ελλάδα μια λάθος πολιτική που πολλαπλασίασε τα προβλήματα αδύναμων χωρών. Να βγούμε από το κάδρο της κρίσης, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. "Αυτο που ψηφίζουμε περιέχει και τη λάθος συνταγή και αυτό προσπαθούσε να το μετριάσουμε. Περιέχει όμως και το κούρεμα των 100 δις και τη μείωση των ελλειμμάτων και τη διάσωση των τραπεζών, όχι των τραπεζιτών αλλά των καταθέσεων των πολιτών". Μίλησε για άμεσες εκλογές και αλλαγή της πορείας της χώρας με αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου. Αφού πρώτα-όπως είπε-αποφύγουμε το άλμα στο κενό. Έστειλε και μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ που σκέφτονται να καταψηφίσουν, ότι θα χωρίσουν οι δρομοι τους για "να μη χάσει η Ελλάδα το δικό της δρόμο".

 

Update 21.43 Νέα πυρκαγιά σε κτήριο στη συμβολή Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Επιθέσεις και σε πυροσβεστικά οχήματα με πέτρες.

Update 21.40: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Σπύρος Κουβέλης. Είναι η 4η αποχώρηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

 

Update 21.38: Νέες πυρκαγιές σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αιόλου και στην Ευρυπίδου. 13 συνολικά οι πυρκαγιές

 

Update 21.18 Έξι τραυματίες αστυνομικοί στην οδό Ευαγγελιστρίας από παγίδα διαδηλωτών που έδεσαν σχοινιά στο δρόμο και τους έριξαν από τις μοτοσικλέτες.

 

Update 21.16 Le Monde:Πρώτο θέμα τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα,η εφημερίδα γράφει στο σάιτ της  για βίαιες συγκρούσεις και 80.000 ανθρωπους  που διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας

 

Update 21.06: 10 φωτιές σε εξέλιξη σε εμπορικά καταστήματα. 13 πολίτες τραυματίες, 40 τραυματίες αστυνομικοί, δύο από αυτούς αρκετά σοβαρά σύμφωνα με τον Σκάι. Στο κτήριο της Κοστα Μπόντα έχουν μπεί πυροσβέστες και επιχειρούν αλλά η φωτιά έχει πάρει μεγάλη έκταση.Φωτιά και σε εμπορικό κατάστημα στη Χ. Τρικούπη

 

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Φωτό από @akoupook

Update 20.49: Δύο καφετέριες έχουν παραδοθεί στις φλόγες στην Πανεπιστημίου στο ύψος της Ιπποκράτους. Στις φλόγες το κατάστημα της Κόστα Μπόντα στη Λαδά και ο ιστορικός κινηματογράφος ΑττικόνUpdate 20.36: Mεγάλης εκτασης φωτιά αυτή την στιγμή σε κτίριο στην οδό Χρήστου Λαδά σύμφωνα με το Σκάι. Δεν μπορούν να φτάσουν τα οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά και σε τέντες καταστημάτων στο Σύνταγμα. Υπό έλεγχο η φωτιά σε υποκατάστημα τράπεζες στην Κοραή.


Update 20.25 Φωτιά στα Σταρμπακς και σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κοραή, μόλις κατάφεραν να προσεγγίσουν δύο πυροσβεστικά

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Φωτό από dvithoulkas

Update 20.18: Καίγεται υποκατάστημα τράπεζας στην πλατεία Κοραή, δεν μπορεί να φτάσει η πυροσβεστική. Σύμφωνα με τον Σκάι τέλειωσαν τα δακρυγόνα στα ΜΑΤ και περιμένουν να τους φέρουν νέες παρτίδες. Υπολογίζεται ότι στις τρείς ώρες των επεισοδίων έχουν πέσει πάνω από χίλια δακρυγόνα.


Update 20.10: Σύμφωνα με tweet του doleros έχουν πιάσει φωτιά τα Στάρμπακς στην Κοραή από μολότοφ. Αδυνατεί να πλησιάσει η πυροσβεστική.

 

Update 20.08: Ο κόσμος μαζεύεται και πάλι στο Σύνταγμα, όπου τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

 

Update 19.56 Στα Προπύλαια έχει μεταφερθεί η ένταση μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών- μεγάλη φωτιά σε κάδους στη γωνία Χρήστου Λαδά και Σταδίου

Update 19.23 Μ. Θεοδωράκης: "Ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον θάνατο της Ελλάδας. Θα χρησιμοποιήσω πια μια βαριά λέξη: «Προδοσία». Θα πάω τώρα μέσα (σ.σ στη Βουλή) να τους το πώ»

 

Update 19.15: Γενικευμένα επεισόδια αυτή την ώρα σύμφωνα με tweet του σε όλο το κέντρο.

Σωθήκαμε ξανά μέσα στη Βουλή.

Update 19.03: Eπεισόδια αυτή την ώρα στη Ζαλοκώστα και στην Κριεζώτου, δύο τραυματίες αστυνομικοί σύμφωνα με τον Σκάι, χρήση χημικών και μπροστά στη βουλή μετά από επίθεση με πέτρες και καδρόνια στα ΜΑΤ.  ο κόσμος δεν απομακρύνεται παρά τα χημικά που πέφτουν.

Φωτό από:

 

Update 18.44: Από athens transport-Έκλεισε ο σταθμός ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Μετρό. Κλειστοί επίσης οι ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.

 

Update 18.35: Σύμφωνα με το Σκάι ένας νεαρός δέχεται τις πρώτες στην Β.Γεωργίου μπροστά από τα ξενοδοχεία. Ο doleros γράφει στο twitter ότι ο κόσμος αρχίζει και μαζεύεται πάλι στην πλατεία.

 

 

Επεισόδια αυτή την ώρα στο Σύνταγμα με μολότοφ από την πλευρά διαδηλωτών και απάντηση με κρότου-λάμψης και καπνογόνα από τα ΜΑΤ.  Επικρατεί εικόνα χάους ενώ ασθενοφόρο προσπαθεί να προσεγγίσει την πλατεία, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ ένας φωτορεπόρτερ.

Video από tsantiri.gr

Επεισόδια εκτυλίσσονται στην Καραγιώργη Σερβίας αλλά και προς την πλευρά της Πανεπιστημίου, όπου έχει καταφύγει κόσμος προκειμένου να προφυλαχθεί από τα δακρυγόνα. Υπάρχουν φωτιές αλλά και σπασμένες βιτρίνες. Σύμφωνα με τον Σκάι έχει δοθεί εντολή να «καθαρίσει» όλη η πλατεία.

 

Νωρίτερα δακρυγόνα έπεσαν κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη. Kαι οι δύο μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής.  "Πήγαμε στο ραντεβού που είχαμε με το λαό στην πλατεία Συντάγματος. Δυστυχώς μας έριξαν χημικά. Είναι δυνατόν με τέτοια μέσα να επιβληθούν τα νέα μέτρα στον ελληνικό λαό", δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.

«Φέρτε μου τον Θεοδωράκη αλλιώς θα πάθω έμφραγμα»

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου στο ιατρείο της Βουλής όπου μεταφέρθηκε  λόγω του… πολέμου χημικών που συνεχίζει να μαίνεται έξω από το κοινοβούλιο .

Ο κ. Γλέζος προσήλθε στο περιστύλιο κυριολεκτικά στα όρια της κατάρρευσης με αναπνευστική μάσκα, κοίταξε όμως πρώτα να  κατακεραυνώσει με δηλώσεις του on camera την κυβέρνηση κι ύστερα να τον μεταφέρουν στον χώρο του ιατρείου με την βοήθεια μίας καρέκλας γραφείου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών είναι καλύτερα στην υγεία του.  

Η μεγάλη πίεση του είναι 17, «καλή για το ιστορικό του», όπως σχολίαζε ο κ. Κουράκης από τον ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του ενώ στο ιατρείο μετέβη και η  Ντόρα Μπακογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γλέζος ζήτησε να παρακολουθήσει την συνεδρίαση όπως άλλωστε δικαιούται ως πρώην βουλευτής.

(Από ρεπορτάζ της Έφης Γαλώνη)

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr