Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο: Κυπ-ατζήδικα μυθεύματα

Σκληρή ανακοίνωση - απάντηση Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο: Κυπ-ατζήδικα μυθεύματα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Τις «πρωτοφανείς συκοφαντίες για δήθεν κατάληψη του Νομισματοκοπείου», που μετατρέπουν «μια πολιτική επιλογή σε αστεία ''αστυνομική'' υπόθεση», καταγγέλλει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναφερόμενος σε χθεσινό δημοσίευμα για εντολή Τσίπρα στην ΕΥΠ, το περασμένο καλοκαίρι, να φυλάξει το Νομισματοκοπείο, κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι τα «κυπατζήδικα μυθεύματα» «αποτελούν και όχημα στα χέρια σκοτεινών κέντρων ανωμαλίας του εξωτερικού και του εσωτερικού, που επιδιώκουν να φοβίσουν, να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν επερχόμενες ανατρεπτικές εξελίξεις στην χώρα».

Ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:


«Με αφετηρία τις βρομιές Γ. Στουρνάρα και με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης Τσίπρα, σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού και του εσωτερικού μαζί με τα δημοσιογραφικά ''παπαγαλάκια'' τους, συνεχίζουν τις πρωτοφανείς συκοφαντίες για δήθεν κατάληψη του Νομισματοκοπείου, η οποία ,τάχα, αποσκοπούσε να περάσει η χώρα στο εθνικό νόμισμα, μετατρέποντας μια πολιτική επιλογή σε αστεία ''αστυνομική'' υπόθεση!.

Νέο επεισόδια στο άθλιο αυτό σίριαλ είναι οι Κυπα-τζήδικες ιστορίες με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας, στην κρίσιμη φάση, πριν να υπογράψει το νέο κατάπτυστο μνημόνιο, έδωσε εντολή, άκουσον – άκουσον, στην ΕΥΠ να φυλάξει το Νομισματοκοπείο από τους επίδοξους εισβολείς και καταληψίες του.

Το τραγικό είναι ότι η κυβέρνηση αντί να διαψεύσει αυτές τις τερατολογίες, τις συντηρεί και τις αναπαράγει με το ''ουδέν σχόλιο''.

Τα ελεεινά και παράλογα αυτά σενάρια, τα οποία ούτε στα πιο ευφάνταστα κατασκοπευτικά μυθιστορήματα δεν έχουν γραφεί, είναι κωμικοτραγικό ότι σπεύδουν με άθλιο και βρώμικο τρόπο να τα υιοθετήσουν οι ηγεσίες όλου του μπλοκ των μνημονιακών κομμάτων, επιβεβαιώνοντας την έσχατη κατάπτωση τους.

Τσίπρας και Στουρνάρας και μαζί τους όλη η μνημονιακή συμμαχία Μητσοτάκη, Γεννηματά, Θεοδωράκη, Λεβέντη, τρέμουν την κοινωνική οργή και τη λαϊκή κατακραυγή για τα πολιτικά εγκλήματα τους και τις καταστροφικές επιλογές τους. Τρέμουν το νέο ανερχόμενο λαϊκό ανατρεπτικό ρεύμα και τη μεγάλη δυναμική που εμφανίζει η εναντίωση στην ''φυλακή'' της ευρωζώνης.

Είναι προφανές ότι τα Κυπ-ατζήδικα μυθεύματα περί Νομισματοκοπείου δεν συνιστούν απλώς ευτελείς επικοινωνιακές ιστορίες για αγρίους αλλά αποτελούν και όχημα στα χέρια σκοτεινών κέντρων ανωμαλίας του εξωτερικού και του εσωτερικού, που επιδιώκουν να φοβίσουν, να αποπροσανατολίσουν και να ανακόψουν επερχόμενες ανατρεπτικές εξελίξεις στην χώρα».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM