Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα- Καμμένου

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα- Καμμένου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σήμερα το πρωί, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν σήμερα το πρωί.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής οι ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν πως τελικά η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα.

Η συνέντευξη θα γίνει στις 12 μ. αντί για τις 12.30 μ.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Στις 10:30 ακριβώς, ο Πάνος Καμμένος εισήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε αρχικά οριστεί για την ΠαρασκεύH Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων στα Σκόπια.

«Υπάρχει μία εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλλουμε τη συνάντησή μας», είπε ο Πάνος Καμμένος σε δημοσιογράφους, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

O Πάνος Καμμένος ζητά ένα λεγόμενο «συναινετικό διαζύγιο», όμως ο πρωθυπουργός διατηρεί ανοικτά όλα τα σενάρια με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να αποκλείσει κατάθεση πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει πλέον το πάνω χέρι, κάτι που φάνηκε και στον τρόπο με τον οποίο κλείστηκε το σημερινό ραντεβού. Οι αρχικές διαρροές από τον Πάνο Καμμένο μιλούσαν για τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και πως η συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα γίνει τη Δευτέρα.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το Μέγαρο Μαξίμου τον διέψευσε δίνοντας την Κυριακή πρωί ως την ημέρα που, τελικά, θα βρεθούν οι δύο εταίροι.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ