Σαμαράς: Ανησυχητική η απόφαση της ΕΚΤ

Σαμαράς: Ανησυχητική η απόφαση της ΕΚΤ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
5

Στην απόφαση της ΕΚΤ να μη δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την αρχή της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Χαρακτήρισε ως «ανησυχητική» την απόφαση της Φρανκφούρτης αλλά πρόσθεσε ότι «τα χειρότερα μπορούν ακόμη να αποτραπούν, καθήκον μας να μην αφήσουμε τη χώρα να φτάσει στο χείλος του γκρέμου».

Αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ στην αντιπολίτευση σημείωσε ότι «θα στηρίζουμε οτιδήποτε είναι σωστό, θα στηλιτεύουμε το λάθος».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, έκανε παραλληλισμό της στάσης της κυβέρνησης Τσίπρα με αυτή της κυβέρνησης Παπανδρέου. Όπως υποστήριξε, οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης θυμίζουν τα απίστευτα σφάλματα των κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο Σαμαράς μου θυμιζει παιδάκι δημοτικού, που δεν τον καλεί κανένας στο ποδόσφαιρο ή σε πάρτυ και αυτός κακιώνει και κάνει οτι μπορεί για να χωθεί στην παρέα!
Άσε Αντωνάκη, είχες την ευκαιρία σου και το μόνο που κατάφερες ήταν να γίνεις περίγελος των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαίων ηγετών. Και πρόσεξε γιατί σχόλια του τύπου: «τα χειρότερα μπορούν ακόμη να αποτραπούν, καθήκον μας να μην αφήσουμε τη χώρα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού», μπορούν να λάβουν πέραν της μίας εξηγήσεις.