Σακελλαρίδης:NΔ και ΠΑΣΟΚ θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα

Σακελλαρίδης:NΔ και ΠΑΣΟΚ θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα Facebook Twitter
1

Επίθεση εναντίον Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μετά τα σχόλια των δύο κομμάτων για την αποψινή επίτευξη συμφωνίας ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. «Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


"Η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;"


Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: "Ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευ. Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για «τζάμπα μαγκιές». Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο κ. Σακελλαρίδης έχει μισό δίκιο: με την ''καταστροφική'' πολιτική των προηγούμενων έφθασε η χώρα στο περίφημο ''πρωτογενές'' πλεόνασμα και μπορούσε να μιλήσει κάπως αλλιώς η σημερινή Κυβέρνηση. Αλήθεια, τι θα έκανε η Κυβέρνηση έχοντας μία χώρα με ελλειμματικό προϋπολογισμό όπως οι προηγούμενοι; δεν θα έπαιρνε μέτρα λιτότητας; ή θα συνέχιζε τις παροχές με δανεικά από τη Ρωσία και την Κίνα;