Ραντεβού στις 5 στο Μαξίμου

Ραντεβού στις 5 στο Μαξίμου Facebook Twitter
0

Νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης σήμερα σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στις διαπραγματεύσεις, εξαιτίας κυρίως, των συνεχών απαιτήσεων της Τρόικα με τελευταίο πεδίο τα εργασιακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να ξεπεράσει τις εντάσεις και τις αντιρρήσεις των κυβερνητικών εταίρων που δηλώνουν ανυποχώρητοι στις νέες απαιτήσεις των δανειστών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήδη έχει κάνει λόγο για εμμονή της Τρόικα σε ότι αφορά στις εργασιακές αλλαγές ενώ ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε ότι δεν θα δεχτεί τις απαιτήσεις των δανειστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM