Ψωμιάδης: Αβέβαιο το πολιτικό μου μέλλον

Ψωμιάδης: Αβέβαιο το πολιτικό μου μέλλον Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

"Αβέβαιο και απρόβλεπτο" χαρακτήρισε το πολιτικό του μέλλον ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης, ο οποίος προέβη σε γραπτή δήλωση, με αφορμή τα σενάρια περί ενδεχόμενης συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, μετά την παρουσία του στη χθεσινή ομιλία του κ. Καρατζαφέρη σε συγκέντρωση του ΛΑΟΣ στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

"Επειδή πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν, θέλω να πω πως σήμερα είμαι στη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω, όμως, αν η Νέα Δημοκρατία είναι μαζί μου. Αυτό σημαίνει πως το πολιτικό μου μέλλον είναι αβέβαιο και απρόβλεπτο. Σε κάθε περίπτωση, η όποια απόφαση μου θα ληφθεί αφού πρώτα μιλήσω -όπως πάντα έκανα- με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Μακεδονίας" δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ο οποίος είναι επικεφαλής του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α).

Στην ομιλία Καρατζαφέρη, με την οποία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιχειρεί το comeback, «μετά τη σκευωρία», όπως υποστηρίζει,  παραβρέθηκαν επίσης ο Α. Μπαλτάκος, ο Μητροπολίτης Άνθιμος αλλά και η πρώην ΑΝΕΛ Σ. Ξουλίδου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια