Προκλητική δήλωση βουλευτή της Χ.Α. για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο- Ένταση μέσα στη Βουλή

Προκλητική δήλωση βουλευτή της Χ.Α. για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο- Ένταση μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Την αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση προκάλεσε η προκλητική στο δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια.

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, είπε: «Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως δεν είναι καθόλου τιμητικό για όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου το γεγονός ότι ο μοναδικός μέχρι σήμερα εκλεγμένος απευθείας από το λαό, μέσω δημοψηφίσματος, πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι, είτε το θέλετε είτε όχι, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος».

 

Η φράση του βουλευτή προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, που παίρνοντας τον λόγο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, κάνοντας λόγο για «απύθμενο θράσος». 

«Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες στη Χούντα. Έχουν κριθεί απολύτως παράνομες όλες οι πράξεις της επταετίας για να μην αναφερθώ και στις συνθήκες εκείνου του ψευδεπίγραφου δημοψηφίσματος. Αποτελεί απύθμενο θράσος τις μέρες που τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη από το βήμα της Βουλής να αποθεώνεται ο δικτάτορας Παπαδόπουλος», είπε ο Νίκος Βούτσης. 

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM